خارگ نیوز: رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر با اشاره به اینکه "تزریق واکسن کرونا به گروههای هدف در اولویت ادامه دارد" گفت: تاکنون ۴هزار نفر واکسن کرونا در استان بوشهر دریافت کردهاند و این درحالی است که محموله جدید امروز واکسن تحویل شد.
به گزارش خارگ نیوز، روند ابتلا به ویروس کرونا در استان بوشهر صعودی شده بهگونهای که این بیماری در همه نقاط در حال گردش است و تنها راه مصون ماندن از آن استفاده از وسائل حفاظت شخصی از جمله ماسک، فاصلهگذاری اجتماعی و شستشوی دائم دستها است.
اکنون بر اساس آخرین آمارها روزانه در استان بوشهر بیش از 3 هزار نفر آزمایش کرونا میشوند که 20 تا 25 درصد آنها مبتلا به کرونا هستند.
به گفته رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر طی یک هفته تا 10 روز گذشته 3 هزار بیمار کرونایی توسط مراکز بهداشتی درمانی 16 ساعته استان بوشهر شناسایی شدهاند.
عبدالمحمد خواجهئیان با اشاره به فعالیت مرکز 16 ساعته در شهرستانهای 10 گانه استان بوشهر اظهار داشت: 12 مرکز 16 ساعته در غربالگری و شناسایی بیماران کرونایی فعالیت میکنند و این درحالی است که 85 مرکز بهداشتی درمانی در نقاط مختلف استان بوشهر در شناسایی افراد آلوده به کرونا فعالیت میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در همه نقاط در حال چرخش است گفت: این بیماری در حال گردش است و هیچکس بدون رعایت شیوهنامههای بهداشتی نمیتواند در امان باشد.
وی، از افزایش شناسایی بیماران کرونایی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بهصورت متوسط روزانه بیش از 600 بیمار کرونایی در استان بوشهر شناسایی میشود و این درحالی است که در اوایل دیماه هفتهای 100 نفر شناسایی میشود که نشان دهنده چرخش سریع ویروس کرونا در جامعه است.
رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر با اشاره به فعالیت آزمایشگاههای 4 گانه خصوصی استان بوشهر برای شناسایی بیماری کرونا تصریح کرد: علاوه بر فعالیت مراکز بهداشتی استان بوشهر، روزانه بیش از 3 هزار نفر از طریق آزمایشگاههای خصوصی غربالگری میشوند که حدود 20 درصد آنان مثبت کرونایی است.
خواجهئیان، کمبود کیت تشخیص سریع در مراکز بهداشتی درمانی را یکی از مشکلات دانست و خاطر نشان کرد: در این راستا اقداماتی برای تامین کیتهای مورد نیاز انجام شده که امروز محموله 8 هزارتایی کیت تشخیص سریع وارد استان بوشهر شده است.
تاکنون 3 هزار و 674 نفر از کادر بهداشت و درمان استان بوشهر واکسینه شدهاند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به ادامه واکسینه شدن گروههای در اولویت علیه ویروس کرونا افزود: نخستین گروه کارکنان بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی که با بیماران کرونایی در ارتباط هستند واکسن دریافت میکنند که در این راستا تاکنون 3 هزار و 674 نفر از کادر بهداشت و درمان استان بوشهر با دریافت واکسن علیه کرونا واکسینه شدهاند.
وی، پزشکان در مطبهای خصوصی، کادر آزمایشگاهی، کادر بخش بالینی، سالمندان در مراکز نگهداری بهزیستی، پاکبانان، بیماران تالاسمی و سرطانی و دیگر بیماران مزمن را از دیگر افراد دریافت واکسن کرونا در اولویت نخست دانست.
رئیس مرکز بهداشت درمان استان بوشهر با بیان اینکه تاکنون 10 هزار و 700 دوز واکسن کرونا به استان بوشهر تحویل شده است گفت: در مجموع 5 هزار و 350 نفر علیه کرونا در این مرحله واکسینه میشوند که تاکنون بالای 4 هزار نفر واکسن دریافت کردهاند و محموله جدید دیگر واکسن کرونا امروز تحویل استان شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به آمار ابتلا به کرونا پرداخت و افزود: بیماران کرونایی هر روز نسبت به روز دیگر در حال افزایش است بهگونهای که امروز تاکنون 648 نفر بیمار کرونایی شناسایی شده که نسبت به روز قبل افزایش داشته است.
خواجهئیان از افزایش 30 تا 40 برابری مبتلایان به کرونا در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در اوایل دی ماه هفتهای 100 تا 110 نفر بیمار کرونایی شناسایی میشد که اکنون این میزان با افزایش 30 تا 40 برابری به روزانه به 3 هزار نفر رسیده است.
وی، کانون بیماری کرونایی در استان بوشهر را دورهمیها، حضور در مراسم ختم و عروسی و دیگر تجمعات از جمله پاساژها و فروشگاهها دانست و تاکید کرد: ویروس کرونا به سرعت در حال گردش است و هیچکس در امان نیست.
بر پایه این گزارش اکنون 70 درصد شهرستانهای 10 گانه استان بوشهر در وضعیت خیلی پرخطر و پرخطر قرار دارد و دیگر شهرستانها در معرض شرایط قرمزی قرار دارند.
وضعیت کرونایی قرمز 3 گروه شغلی در شهرستانهای بوشهر، دشتستان و دیلم را تعطیل کرد
بوشهر، دیلم و دشتستان دارای شرایط قرمز کرونایی هستند و 4 شهرستان عسلویه گناوه، کنگان و تنگستان نارنجی هستند و این رنگبندی زنگ خطری برای استان محسوب میشود.
وضعیت کرونایی قرمز 3 گروه شغلی در شهرستانهای بوشهر، دشتستان و دیلم را تعطیل کرد و در این راستا مشاغل گروههای 2،3 و 4 تعطیل شده است.
در شرایط قرمز صنوف مورد نیاز از جمله فروشگاه مواد غذایی و تعمیرگاهها باز هستند و مابقی اصناف به مدت 2 هفته تعطیل میشوند و پس از آن با توجه به شرایط موجود مجدد تصمیمگیری میشود.
این گزارش حاکی است که در شهرستانهای با وضعیت قرمز تردد وسایل نقلیه با پلاکهای غیر بومی و همچنین خروج پلاکهای بومی از این شهرستانها هر 24 ساعت مشمول جریمه یک میلیون تومانی میشود.
رئیس پلیس راه استان بوشهر گفت: تمامی خودروها در محورهای مواصلاتی استان رصد و پایش میشود.
ممنوعیت خروج خودروهای شخصی از محورهای شهرستانهای قرمز و نارنجی
سرهنگ جابر پاپری، خروج خودروهای شخصی با پلاک بومی از محورهای شهرستانهای قرمز و نارنجی استان بوشهر را ممنوع دانست و تاکید کرد: تمامی خودروهای شخصی با پلاک غیر بومی بر اساس رنگبندی ستاد ملی کرونا اعمال قانون میشوند.
وی گفت: همه راههای ارتباطی حوزه استحفاظی این استان به دوربین کنترلی و هوشمند مجهز است.
بر پایه این گزارش اکنون بیش از 250 نفر بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بوشهر بستری هستند که 10 درصد آنان در بخش مراقبتهای ویژه قرار دارند.
تاکنون در استان بوشهر افزون بر 25 هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شدهاند و فوتیهای این بیماری به 906 نفر رسیده است.