شرکت ژاپنی کیوشیا (Kioxia) انتظار دارد تقاضا برای حافظه فلش، تحت تاثیر رونق هوش مصنوعی، در مدت پنج سال تا سال ۲۰۲۸، حدود ۲.۷ برابر افزایش پیدا کند.
این تراشهساز که با رکود در بازار تراشههای حافظه روبروست، خود را برای توسعه بزرگ ظرفیت در کارخانه جدیدش در کیتاکامی در استان ایواته در شمال توکیو مهیا میکند.
کیوشیا که سابق بر این، با نام «توشیبا مموری» شناخته میشد، قصد داشت تولید در این کارخانه را سال گذشته آغاز کند اما آن را به پاییز سال ۲۰۲۵ موکول کرد.
این تراشه ساز، هفت سال پرتلاطم از جمله جدایی شرکت دچار رسوایی توشیبا را سپری کرد.
کیوشیا، در یوکایچی واقع در استان میه واقع در مرکز ژاپن، تراشه تولید میکند و در ژوییه اعلام کرد ارسال نمونه جدیدترین نسل حافظه فلش ناند خود را آغاز کرده است.
رشد هوش مصنوعی، محرک سرمایهگذاری در سرورها بوده و معرفی امکانات هوش مصنوعی، پتانسیل برانگیختن تقاضای جدید برای تلفنهای هوشمند و رایانههای شخصی را دارد.
بر اساس گزارش رویترز، کیوشیا، بازیگر مهمی در ژاپن است که دولتش تلاش میکند صنعت تراشه را بار دیگر احیا کند. ژاپن در فوریه اعلام کرد یارانههایی به ارزش حداکثر ۱.۶۴ میلیارد دلار برای کیوشیا و شریکش «وسترن دیجیتال» برای توسعه ظرفیت در یوکایچی و کیتاکامی، فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
∎