خارگ نیوز: مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱ هزار و ۷۵۰ نفر با حضور در مراکز دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفهای این استان از آموزشهای مهارتی بهرهمند شدند.
به گزارش خارگ نیوز، عبدالمجید دراهکی در نشست با کارکنان مرکز گناوه افزود: از این مجموع ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر در مراکز دولتی و مابقی در آموزشگاههای خصوصی آموزش دیدند که تمرکز بیشتر در سکونتگاههای غیر رسمی، دانشگاهها، زندان و مددجویان بهزیستی بودهاست.
وی اظهار کرد: آموزشهای مهارت محور با هدف رشد اقتصادی و تولیدات ملی، برقراری عدالت آموزشی و افزایش بهرهوری و تولید، کاهش هزینههای تولید، رفاه اجتماعی و امید به زندگی به ساکنان سکونتگاههای غیررسمی ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر ادامه داد: ارائه مهارت آموزی به ۸۲۸ دانشجوی استان در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی میتواند به عنوان راهکاری مناسب برای حل مشکل اشتغال دانش آموختگان باشد.
دوراهکی، نقش آموزشهای مهارتی را در کاهش آسیبهای اجتماعی مهم دانست و گفت: در اجرای کاهش آسیبهای اجتماعی ۶۰۵ نفر در زندانهای استان و با حضور در ۵۷ دوره مهارتی، آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
وی افزود: مهارت آموزی مددجویان بهزیستی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و اشتغال پایدار این قشر از دیگر برنامههای مهم این مجموعه است که در این ارتباط با آموزش ۴۰۰ نفر از آنان گامی مهم در این راستا برداشته شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: توانمندسازی تعداد ۵۰۰ نفر از شاغلان صنایع و اصناف استان بوشهر امسال در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: پیشرفت سریع علمی، ظهور محصولات نوین فکری و تکنولوژی روز، با سرمایه گذاری مهارتی میتوان به دستاوردهای مدرن امروزی رسیده و فرصتهای ورود تکنولوژی نوین را وارد صنایع استان بوشهر کرد.
دوراهکی بیان کرد: در شهرستان گناوه در حوزه گردشگری، صنعت، خدمات، کشاورزی قابلیت بالایی وجود دارد و باید با نگاه ویژه ای به آموزش در این حوزهها ورود کنیم.
وی با اشاره به اینکه استانداردهای مورد نیاز بخش گردشگری باید در شهرستان گناوه تدوین شود، گفت: ظرفیت آموزشی شهرستان گناوه باید برای آموزش نیروهای موردنیاز استفاده و اتکا این منطقه در حوزه مهارتهای شغلی در بخشهای مختلف به نیروهای داخل شهرستان باشد.
دوراهکی اظهارکرد: باتوجه به اینکه مشکل اصلی بیکاری در جامعه به نبود آموزشهای مهارتی و عملی در کارجویان بازمیگردد، آموزش فنی و حرفهای با بهرهگیری از اساتید مجرب در رشتههای مختلف هنری، صنعتی، کشاورزی و سایر رشتههای موردنیاز جوانان ظرفیت بسیار خوبی برای آموزش و توانمندسازی جوانان در سطح استان بوشهر را دارد و در این مسیر نیازمند حمایت همه مسئولان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با بیان اینکه سعی شده که ورود تکنولوژی در کنار آموزشهای بومی و منطقهای در اولویت کاری باشد، گفت: بر این اساس، امروز بهترین کارگاهها با بیشترین امکانات را در استان بوشهر تجهیز کردهایم و این روند در همه شهرستانها ادامه دارد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای ۲ مرکز آموزش فنی و حرفهای برادران و خواهران است.