کد خبر : ۲۲,۲۶۴
۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۹:۰۴
خارگ نیوز: با اعلام معاون توسعه منابع مالی و انسانی وزارت ورزش، ورود سرخابی ها به بازار بورس در ایام دهه فجر عملیاتی خواهد شد.
به گزارش خارگ نیوز، ژاله فرامرزیان امروز در نشست خبری که به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، این وعده را داد که طی ایام دهه فجر سرخابی ها وارد بازار بورس خواهند شد.
 
ژاله فرامرزیان اظهار کرد:  منابع ردیف‌های اصلی درخواست شده در سال ۹۵ کمتر از ۳۰۰ میلیارد، در ۹۶، ۳۶۰میلیارد، در سال جاری ۴۶۱ میلیارد و ۶۵۶ میلیارد در سال ۱۴۰۰ رسیده که در حقیقت افزایش دو برابری سهم ردیف اصلی ورزش را در طی این سال‌ها شاهد بودیم که یکی از دستاوردهای جدی است. 
 
وی گفت: تمام تلاش خود را برای نیاز ورزش انجام دادیم، البته اعتقاد داریم آن قدر که ورزش نیاز دارد بودجه ورزش افزایش نیافته اما رشد زیادی داشته است. 
 
* افزایش منابع متفرقه وزارت ورزش
 
معاون مالی و توسعه منابع انسانی وزارت ورزش گفت: بخش دیگر اعتبارات افزایش منابع متفرقه است. اگر شرایط کشور ایده‌ آل بود شاید امروز گزارش بهتری را می توانستیم از بودجه ارائه کرد اما با کاهش درآمدهای اصلی دولت روبه‌رو بودیم. منابعی که در ردیف‌های متفرقه به وزارت اختصاص یافته چه از محل مالیات سیگار، چه بحث ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده از تمام این منابع یک درصد هم در وزارت استفاده نکردیم. در بحث نقدینگی نیز بیش از ۳۰ درصد اعتبارات ردیف متفرقه افزایش یافته است. 
 
* اختصاص وام به باشگاه‌ها
 
فرامرزیان با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در دولت تدبیر و امید افزود: ماحصل این منابع را می‌توانید در افزایش تعداد زمین چمن‌های مصنوعی در سراسر کشور ملاحظه کنید. همچنین نزدیک به ۳ هزار چمن مینی فوتبال روستایی افتتاح شده که بخش کوچکی از منابع ردیف اصلی بوده است. همین طور به باشگاه‌هایی که فعالیت ورزشی دارند وام‌هایی را اختصاص دادیم که یکی از اقدامات برای توسعه باشگاه‌های ورزشی بوده است. 
 
* افزایش ۵ برابری بودجه فدراسیون‌ها
 
فرامرزیان همچنین درباره پرداخت بودجه به فدراسیون‌ها خاطرنشان کرد: افزایش ۵ برابری منابع را از سال ۹۵ در پرداخت به فدراسیون‌ها داشتیم. بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت وزارت ورزش به فدراسیون‌هاست که ۷۰ درصد این مبلغ پرداخت شده که بستگی به شرایط فدراسیون‌ها توزیع شده است. تا پایان سال ۲ مرحله دیگر پرداخت داریم که ممکن است برای برخی فدراسیون‌ها به ۱۰۰ درصد و برخی دیگر نزدیک به ۱۰۰ درصد برسد.
 
* پرداخت پاداش مدال‌ آوران تا پایان سال
 
معاون وزیر درباره پرداخت پاداش مدال آوران، خاطرنشان کرد: مجموعه پرداخت‌هایی که وزارت داشته، بر اساس برنامه‌های فدراسیون‌ها و همین طور پاداش ورزشکاران است. سال ۹۶ مبلغ ۵۲ میلیارد پاداش باقی مانده را پرداخت کردیم، پایان سال ۹۷ مبلغ ۸۲ میلیارد پرداخت کردیم و تا پایان سال کل پاداش باقی مانده در طول سال ۹۸ پرداخت می‌شود که ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون خواهد بود. همچنین مابقی پاداش مدال آوران قرار است تا ۱۵ سفندماه به طور  کامل پرداخت شود. 
 
وی در خصوص بودجه ورزش، گفت: ۱.۴۶ درصد بودجه کل کشور به حوزه فرهنگ، میراث و ورزش اختصاص دارد که تنها ۲۷ صدم درصد آن صرف ورزش می‌شود. 
 
* تصویب آیین نامه پاداش قهرمانان
 
فرامرزیان درباره آیین‌نامه پرداخت پاداش به قهرمانان، گفت: پیش نویس آیین نامه تهیه شد و متناسب به بودجه‌ای که سازمان برنامه و بودجه می‌پذیرد پاداش پرداخت می‌شود. مثلا المپبک، مسابقه جهانی و آسیایی چه امتیازی دارد. ما امتیاز را مشخص کرده‌ایم. برای المپیک تلاش می‌کنیم عدد را افزایش دهیم. 
 
معاون مالی وزیر ورزش درباره بدهی مالیاتی فدراسیون‌ها، خاطرنشان کرد: شخص وزیر پیگیر بود و جلساتی را با سازمان مالیاتی برگزار شد. برخی از فدراسیون‌ها اظهارنامه پر نکرده بودند علی الراس شدند. اصل مالیات تکلیفی باید پرداخت و جرائم نیز باید بخشیده شود. البته فدراسیون ها اول باید وضعیت مالیات را مشخص می‌کردند که در این زمینه فدراسیون کشتی شروع کرده و موفق بوده است. سعی می‌کنیم بر اساس مدل ارایه شده مشکل را حل کنیم. 
 
*وزارت ورزش نه فقط درباره فوتبال بلکه برای تمامی رشته‌ها دخالتی ندارد
 
فرامرزیان همچنین در پاسخ به سوالی درباره قرارداد ویلموتس، تصریح کرد: فدراسیون‌ها واحدهای مستقل مالی هستند که خودشان باید پاسخگو باشند. ممکن است روی منابعی که ما اختصاص می‌دهیم یا پاداش بین‌المللی حساب باز کنند اما وزارت ورزش نه فقط درباره فوتبال بلکه برای تمامی رشته‌ها دخالتی ندارد. البته فرمتی تشکیل و الزامات تنظیم شده و قرار است رعایت آن به وزارت ورزش اطمینان داده شود اما اینکه وزارت بگوید با این شخص قرارداد ببندید یا خیر بحث دخالت دولت محسوب می‌شود. بحث ویلموتس یک واحد مستقل حقوقی است اما ممکن است از محل منابع وزارت ورزش تصمیم بگیرند آن را پرداخت کند که ما هم مشخص می‌کنیم از این منابع چقدر به قراردادها، چقدر به بانوان، چقدر همگانی و ... اختصاص یابد.
 
*افزایش سرمایه‌های ۲ باشگاه به ۷۰۰ میلیارد رسید
 
فرامرزیان در خصوص بحث واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: تصور بر این بود که بحث واگذاری با سرعت بیشتری انجام شود، اما وقتی وارد کار شدیم دیدیم با باشگاه‌هایی روبه‌رو هستیم که نظام مالی آنها در ساختار دولتی تشکیل شده اما فعالیت در بخش خصوصی بوده است. یک باشگاه وقتی می‌خواهد بازیکن بگیرد در ظرف مناقصه نمی گنجید. خصوصی سازی کارهای زیادی داشت، روش‌های متعددی که نمی‌توانست قانونی باشد را تلاش و دفاع کردیم تا به تخلفات رسیدگی کنیم. همچنین سعی کردیم بندهای مشروط را به حداقل برسانیم. یکی از مشکلات جدی اموال بود که به راحتی نمی توانستند اثبات کنند برای آنهاست. در این پروسه یکسری معارض پیدا شده تا این اموال را درست و شناسایی کنیم که این کار ۴ ماه زمان برده است. تقریبا ۲ سال است که همه درگیر هستیم و به خاطر اهمیت موضوع تلاش‌های زیادی هم صورت گرفته است. هر هفته ۳ جلسه عملیات مالی انجام می‌شود که این عملیات شباهتی به وظایف یک دستگاه ندارد. اشتباه اصلی این بود که ۲ باشگاه به عنوان شرکت فرهنگی زیر نظر یک دستگاه فعالیت کرده است. کم لطفی است اگر کسی بگوید دولت برای اینکه تبلیغ کند این زحمت را متحمل شده، این کار لطف بزرگی به جریان سرمایه اجتماعی دارد. همه پای کار هستیم و ۲۲ بهمن قول وزیر اقتصاد بوده است. دنبال این هستیم ابهامات را برای کسی که می‌خواهد سهام را بخرد رفع کنیم. امروز افزایش سرمایه‌های ۲ باشگاه به ۷۰۰ میلیارد رسیده و تلاش ما این است در بهترین و قانونی ترین شکل سرخابی‌ها را وارد بورس کنیم. امیدوارم امسال در دهه فجر وارد بورس شویم. 
 
*وام اختصاص یافته به باشگاه ها حداکثر یک میلیارد و حداقل ۱۸۰ میلیون تومان بود
 
وی درباره مشکلات ساختمان فدراسیون فوتبال نیز گفت: فدراسیون فوتبال اقداماتی را انجام داده و تعهداتی ایجاد کرده است. ما تلاش می‌کنیم در جریانی که آبروی کشور هست مساعدت‌هایی داشته باشیم. همچنین اجازه می‌دهیم در منابعی که فدراسیون دارد آن را بسته به شرایط توزیع کند. ما چیزی را الزام نمی‌کنیم. مثلا فدراسیونی مسابقه‌ای را میزبانی می‌کند ممکن است مبلغ ارز افزایش یابد در این خصوص می‌توانیم طبق توافق نامه تخصیص هایی را داشته باشیم. 
 
معاون وزیر اضافه کرد: بخش عمده ای از اماکن ورزشی در سال ۹۹ تعطیل بوده و در سال ۹۸ هم همین طور. البته پیشنهاداتی درباره بهره‌برداران، تخفیف‌هایی درباره اجاره و ... اختصاص پیدا کرد. درباره پرداخت وام به باشگاه‌ها براساس اقدامات وزارت ورزش، همه باشگاه‌داران نتوانستند وارد سامانه شوند و اطلاعات را وارد کنند. ما به کمیته مربوطه تقاضا دادیم که ما را در قالب بنگاه سرمایه‌ای ببیند و از طریق هیات‌ها اطلاعات را بگیریم، میزان وام اختصاص یافته به باشگاه ها حداکثر یک میلیارد و حداقل ۱۸۰ میلیون تومان بود. درصد سود هم ۱۲ درصد است که احتمالا تخفیف جدی داده می‌شود. 
 
وی در پایان گفت: ۴۸۰ میلیارد مبلغ اولیه وام بود که در این مسیر جدید مبلغی را برای مشاوران جوانان در نظر گرفتیم. تا امروز ۳۸۰ میلیارد گزارش دریافت وام‌ و ۴۲۰ میلیارد تقاضای ثبت شده داریم. البته مهلت درخواست تا پایان بهمن تمدید شده است تا هر باشگاهی که علاقمند به دریافت وام است بتواند از این ظرفیت استفاده کند.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید