کد خبر : ۲۹,۳۳۲
۷ خرداد ۱۴۰۰ ۱۷:۱۶
دیر و کنگان قرمز کرونایی شدند
خارگ نیوز: شهرستان‌های دیر و کنگان از فردا در شرایط قرمز کرونایی خواهند بود.
به گزارش خارگ نیوز، رنگ‌بندی کرونایی کشور که از فردا ۸ خرداد اعمال می‌شود در برنامه ماسک منتشر شد.
 
طبق این برنامه ۱۳ شهرستان کشور از جمله شهرستان‌های دیر و کنگان در استان بوشهر در شرایط قرمز کرونایی هستند.
 
بر این اساس، از فردا شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، دشتی، عسلویه و گناوه در شرایط نارنجی، و شهرستان‌های تنگستان، جم و دیلم در وضعیت زرد قرار دارند.
 
از اول خرداد دو شهرستان عسلویه و کنگان در وضعیت قرمز کرونایی بودند، شهرستان‌های دیلم، جم و دیر در وضعیت زرد و پنج شهرستان دیگر شامل بوشهر،گناوه، دشتستان، تنگستان و دشتی در وضعیت نارنجی قرار داشتند.
 
به این ترتیب عسلویه از شرایط قرمز خارج  شده  است اما دیر که پیش از این در وضعیت زرد قرار داشته وارد وضعیت قرمز شده است.
 
 چابهار (سیستان و بلوچستان)، جیرفت، سیرجان و شهربابک (استان کرمان)، سرپل‌ذهاب (استان کرمانشاه)، بندرعباس، جاسک، خمیر، رودان، قشم و میناب (هرمزگان)  دیگر شهرستان‌هایی هستند که در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند.
 
بر اساس اعلام برنامه ماسک، در بعضی شهرستان‌های قرمز سویه‌های کرونای هندی و آفریقای جنوبی در حال انتشار است و مراقبت جدی و پرهیز از اجتماعات به خصوص در فضای بسته، ضروری است.
 
همچنین بنا به این گزارش  ۲۱۴ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی و  ۲۲۱ شهرستان در شرایط زرد هستند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید