کد خبر : ۳۰,۲۱۷
۲ تیر ۱۴۰۰ ۱۵:۲۱
تا کنون پرونده‌‌ای برای جرائم انتخاباتی در بوشهر باز نشده است
خارگ نیوز: دادستان بوشهر گفت: سعی کردیم با اقدام‌های پیشگیرانه از وقوع تخلفات و جرائم انتخاباتی جلوگیری شود و تا کنون پرونده‌ای برای جرائم انتخاباتی در استان تشکیل نشده است.
به گزارش خارگ نیوز، علی حسن پور دادستان عمومی و انقلاب بوشهر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بوشهر، بیان کرد: تمام تلاش‌ها بر این بود که نامزدها و طرفدارانشان با قوانین آشنا شوند و سعی شد با اقدام‌های پیشگیرانه از وقوع تخلفات و جرائم انتخاباتی پیشگیری شود.
 
او با اشاره به اینکه نامزدها و هواداران هم بیشتر موارد را رعایت کردند، افزود: پرونده‌ای در زمینه تخلفات انتخاباتی تشکیل نشده است.
 
دادستان بوشهر ادامه داد: مواردی از تخلف در زمینه شورای شهر و روستا اعلام شد که باید تخقیقات کافی صورت گیرد و مستندسازی شود.
 
حسن پور عنوان کرد: هنگام تبلیغات نامزدهای انتخابات، مواردی از نصب بنر در محل‌های غیرمجاز وجود داشت که دستور جمع آوری بنر صادر و به ستاد انتخاباتی تذکر داده شد.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید