کد خبر : ۳۰,۳۸۲
۸ تیر ۱۴۰۰ ۲۱:۴۶
خارگ نیوز: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۸۰ درصد ظرفیت بخش‌های کووید بیمارستان‌های این استان به صورت میانگین از بیماران پر شده و بیمارستان شهدای خلیج فارس به عنوان مرکز مرجع کرونا به دلیل اعزام بیمار بدحال و افزایش بار مراجعه به اورژانس به میزان ۹۵تا ۱۰۰ درصد تکمیل شده است.
به گزارش خارگ نیوز،  دکتر جعفر زارعی زاده روز سه‌شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: هرچند وظیفه بخش درمان خدمت رسانی به بیماران است اما مردم باید بدانند با توجه به ظرفیت محدود بیمارستان‌ها؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای کاهش ابتلا و بستری ضروری است.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: تمهیدات لازم برای افزایش تخت‌های بستری اندیشیده و تلاش شده اختلالی در روند خدمات رسانی ایجاد نشود اما راهکار اصلی کنترل این بحران در بیمارستان‌ها نیست و در صورت همکاری نکردن مردم در زمینه رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی باز هم امکانات و ظرفیت‌های موجود پاسخگوی نیازها نخواهد بود.
 
به گفته زارعی زاده، تلاش شده ظرفیت بخش‌های کووید بیمارستان‌ها افزایش یابد و در مرکز استان نیز علاوه بر بیمارستان شهدای خلیج فارس، اورژانس شهدای هسته‌ای با ۱۵ تخت ویژه و بخش بستری و همچنین بیمارستان‌های تامین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز در زمینه بستری بیماران از حداکثر ظرفیت ممکن استفاده می‌کنند و اگر شرایط به گونه ای رقم بخورد که نیاز به تخت ویژه بیشتری باشد این آمادگی در استان بوشهر وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه قرمز شدن بیشتر شهرهای استان ناشی از  بی‌توجهی و نبود حساسیت نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم  است، ادامه داد: شواهد و علائم نشان می‌دهد در سوش هندی جوان‌ها بیشتر درگیر این ویروس می‌شوند به همین دلیل انتظار می‌رود با توجه به توصیه‌های بهداشتی اجازه ندهیم موج جدیدی از بیماری در استان بوشهر شکل بگیرد چون دراین صورت با توجه به ظرفیت محدود تخت‌های بستری و بخش مراقبت‌های ویژه با مشکل روبرو می‌شویم.
 
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: هر چند تاکنون به صورت رسمی نتیجه تست و آزمایش هیچ بیمار کرونایی در این استان نشان نداده که به سوش هندی این ویروس مبتلا شده‌است اما براساس شواهد بالینی بیماران کووید ۱۹ احتمال ورود گونه جدید (سوش هندی) به این استان را افزایش داده است.
 
وی ادامه داد:  با توجه به اینکه شیوع سوش جدید ویروس کرونا از نوع هندی (دلتا) در کشور بویژه استان‌های جنوبی در حال افزایش است و سرعت و شدت بروز علائم  و انتشار و واگیری بیشتری نسبت به سوش‌های قبلی دارد به نحوی که فرد در مدت چند ساعت بدحال می‌شود و اینکه در شرایط کنونی کارکنان بهداشت و درمان روزهای سختی را می‌گذرانند به همین دلیل مردم با جدی گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی به خود و به مدافعان سلامت کمک کنند.
 
زارعی زاده در باره مصرف داروی رمدیسیور به عنوان داروی اصلی کرونا گفت: میزان مصرف این دارو در بیمارستان‌ها افزایش یافته و تامین اعتبار این دارو از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی است.
 
به گفته زارعی زاده، هرچند تامین داروی رمدیسیور به عنوان داروی کرونا برای بیمارستان‌ها از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی است، اما معاونت غذا و دارو و معاونت توسعه و هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تلاش کرده‌اند تا جایی که ممکن است این دارو برای دسترسی مردم علاوه بر داروخانه‌های بیمارستانی در اختیار  داروخانه‌های مورد تائید معاونت غذا و دارو در سطح شهر قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: در زمان حاضر تمهیدات لازم برای تامین اکسیژن مورد نیاز بیمارستان‌ها با خرید دستگاه‌های اکسیژن ساز و مخازن بزرگ اکسیژن و نیزکپسول در صورت بروز مشکل درنظر گرفته شده‌است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید