خارگ نیوز: فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با بیان اینکه توجه به معنویت انسان را به قلههای سعادت و شرف میرساند گفت: فرهنگ ایثار و فداکاری مردم استان بوشهر برخاسته از معنویت و ولایتمداری است .
به گزارش خارگ نیوز، سردار علی رزمجو ظهر امروز در نشست با امام جمعه، استاندار و اعضای شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با گرامیداشت روز عرفه و تبریک دهه امامت و ولایت، فرهنگ ایثار و شهادت را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مردم استان بوشهر با توجه به معنویت و ولایتمداری در آزمونهای گوناگون سربلند بیرون آمدهاند.
وی حضور در صحنههای مختلف انقلاب اسلامی را یکی از ویژگیهای مردم این استان دانست و بیان کرد: حیات طیبه جامعه اسلامی نشعت گرفته از ایثار و شهادت است که انسانها با ایثار جان و مال خود جانفشانی میکنند.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با بیان اینکه معنویت و فرهنگ ایثار و فداکاری در بین مردم متبلور است گفت: توجه به معنویت انسان را به قلههای سعادت و شرف میرساند و در این راستا فرهنگ ایثار و فداکاری مردم در استان بوشهر برخاسته از معنویت و ولایتمداری است.
رزمجو جایگاه شهدا را بسیار والا و ارزنده دانست و از تعیین 2 شهید از شهرستان دیر بهعنوان شاخص استانی و ملی خبر داد و تصریح کرد: شهید خلیل فخرایی بهعنوان شهید شاخص استانی تعیین شده که این شهید در سال 1367 در منطقه شلمچه به فیض عظیم شهادت نائل آمده است.
وی با بیان اینکه شهید سید عبدالهادی موسوی کراماتی از شهدای شهرستان دیر بهعنوان شهید شاخص قشر مداحان کشور معرفی شده است گفت: این شهید نمونه بارز از جوان مومن و انقلابی است که میتواند بهعنوان الگو به نسل جوان معرفی شود.
فرمانده سپاه استان بوشهر با قدردانی از حماسهآفرینی شهدای گرانقدر تصریح کرد: همه افراد جامعه مدیون شهدا و خانوادههای آنان هستند امید میرود صادقانه خدمت کنیم و در مسیر تعالی این شهیدان گام برداریم.
باید همواره قدردان رشادتها و فداکاریهای شهدای گرانقدر باشیم
استاندار بوشهر هم با قدردانی از فعالیت فرمانده سپاه استان در عرصه فرهنگ ایثار و شهادت تصریح کرد: شهدای گرانقدر با حماسهآفرینی و جانفشانی، امنیت و اقتدار ایران اسلامی به ارمغان آوردند باید همواره قدردان رشادتها و فداکاریهای آنان بود.
عبدالکریم گراوند با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه ایثار و شهادت در کشور از جایگاه ممتاز برخوردار است خاطر نشان کرد: تعیین 2 شهید از استان بوشهر و شهرستان دیر بهعنوان شاخص استانی و کشوری نشان از نقش مهم شهدای استان در عملیاتهای 8 سال دفاع مقدس است.
وی شهدای گرانقدر در همه ابعاد را الگو و نمونه دانست و گفت: معرفی ویژگیهای حماسهآفرینان 8 سال دفاع مقدس بهویژه برای جوانان نسل کنونی باید در اولویت قرار بگیرد.
استاندار بوشهر تعیین استان بهعنوان پایتخت قرآنی را سبب مباهات و افتخار مردم استان دانست و بیان کرد: در عرصه ترویج فرهنگ قرآنی فعالیتهای مهم و قابل توجهی انجام شده که خدمات سازمان تبلیغات اسلامی و مؤسسات قرآنی، فرهنگی و دینی قابل تقدیر است.
برنامههای بنیاد غدیر در 357 شهر و روستای این استان اجرا میشود
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان بوشهر هم با اشاره به اینکه این بنیاد در همه شهرها و روستاهای استان فعال است اظهار داشت: ستاد غدیر استان بوشهر دارای شعبه در همه شهرستانهای استان است و برنامههای بنیاد غدیر در 357 شهر و روستای این استان اجرا میشود.
حسین کارگر با بیان اینکه 900 روحانی استان بوشهر در انتقال پیام غدیر فعال هستند خاطر نشان کرد: دبیران اجرایی بنیاد غدیر در 27 شهر استان بوشهر فعال است و در این راستا در 330 روستای این استان رابطان بنیاد غدیر فعالیت میکنند.
وی از تشکیل دبیرخانه استانی بنیاد غدیر در آموزش و پرورش استان بوشهر خبر داد و افزود: فعالیت بنیاد غدیر در حوزه آموزش و پرورش بیشتر از طریق فضای مجازی و شبکه آموزشی شاد است.
تدوین اساسنامه مجمع قرآنی استان بوشهر
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با گرامیداشت ایام 5 مرداد ماه روز نمازجمعه و سالروز اقامه نخستین نماز جمعه توسط آیتالله طالقانی اظهار داشت: در ایام دهه امامت و ولایت برنامههای مهم و متنوعی از سوی دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان بوشهر تدوین شده که همه استان را در بر میگیرد.
فاطمه کرمپور، تجلیل از شهیدان خلیل فخرایی و سید عبدالهادی موسوی کراماتی از شهید شاخص استان بوشهر را از دیگر برنامهها دانست و گفت: تدوین سند جامع مساجد استان بوشهر توسط اداره کل تبلیغات اسلامی این استان از برنامههای مهم فرهنگی دینی است.
وی از تدوین اساسنامه مجمع قرآنی استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: نقش مسجد در زمینه تربیت، بصیرتافزایی، مسجد محوری مورد توجه ویژه قرار دارد.
در این آیین از خانواده شهیدان شاخص سال استان بوشهر قدردانی شد.