کد خبر : ۳۲,۴۵۴
۱۵ مرداد ۱۴۰۰ ۱۷:۳۴
۳۶ هزار تن سیمان و کلینکر احتکار شده در دشتستان کشف شد
خارگ نیوز: فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف ۳۶ هزار تن سیمان و کلینکر احتکار شده به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال در دشتستان خبر داد.
به گزارش خارگ نیوز، سردار حیدر سوسنی فرمانده انتظامی استان بوشهر بیان کرد: در اجرای طرح مبارزه با اخلالگران و محتکران اقتصادی، عوامل انتظامی شهرستان دشتستان با همکاری اداره اطلاعات آن شهرستان و همچنین پلیس امنیت اقتصادی استان یک انبار ذخیره به میزان ۳۶ هزار تن سیمان و کلینکر شناسایی شد.
 
او افزود: ماموران انتظامی پس از شناسایی این انبار پس از هماهنگی با مقام قضائی، تیم‌های عملیاتی ویژه‌ای به محل مورد نظر اعزام شدند و این انبار را بررسی کردند.
 
فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه داد: در این عملیات ۱۲ هزار تن سیمان و ۲۴ هزار تن کلینکر احتکار شده کشف شد.
 
سوسنی عنوان کرد: بنا به اعلام کارشناسان مربوط ارزش سیمان و کلینکر‌های احتکار شده ۱۴۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.
 
او گفت: با دستور مقام قضائی این انبار مهروموم و پرونده قضائی برای اقدامات قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
 
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اعلام استمرار طرح‌های نظارت و کنترل بر انبار‌های نگهداری کالا در استان، بیان کرد: برخورد با مفسدان اقتصادی در اولویت کاری ناجا به شمار می‌رود و پلیس با کسانی که کالا‌های مورد نیاز مردم را احتکار کنند، قاطعانه برخورد می‌کند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید