کد خبر : ۳۲,۷۳۳
۲۲ مرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۳۷
مصلاهای جمعه و حوزه‌های علمیه بوشهر در اختیار کرونایی‌ها قرار بگیرد
خارگ نیوز: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تمامی مصلاهای جمعه و حوزه های علمیه بوشهر در اختیار ستاد مقابله با بیماری کرونا و بیماران کرونایی قرار گیرد.
به گزارش خارگ نیوز، آیت الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در پیامی اعلام کرد: تمامی مصلاهای جمعه و حوزه های علمیه بوشهر در اختیار ستاد مقابله با بیماری کرونا و بیماران کرونایی قرار گیرد.
 
متن پیام به شرح زیر است:
 
«بسم الله الرحمن الرحیم
 
«تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی»
 
با توجه به وضعیت حاد و قرمز بیماری کرونا و گسترش آن در استان و کمبود مکان های بستری و درمان بیماران عزیز، مصلای جمعه شهر بوشهر و تمامی مصلا های جمعه استان و حوزه های علمیه در اختیار خدمت به آن بیماران محترم و ستاد مقابله با بیماری کرونا باید قرار گیرد و تمامی گروه های جهادی به ویژه گروه های جهادی روحانیت و نیروهای جوان انقلابی با تمام توان به همکاری های لازم با کادر درمان تلاشی کارآمد داشته باشند که این برخاسته از هدایت ها و اندیشه های مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای دامت برکاته العالیه است.
 
بی تردید خدمت به مردم در این شرائط کاری خدا پسندانه و لازم می باشد.
 
از خداوند متعال سلامتی همگان را خواستارم.
 
صفایی بوشهری
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر»

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید