کد خبر : ۳,۳۵۷
۲۵ فروردین ۱۳۹۹ ۱۹:۱۵
توسعه گردشگری دریایی از اولویت‌های استان بوشهر است
خارگ نیوز: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: این استان با داشتن بیش از 900 کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس قابلیت بالایی در این بخش دارد به همین دلیل توسعه گردشگری دریایی از اولویت‌های این اداره‌کل در سال جاری است.
به گزارش خارگ نیوز؛ محمد حسین ارسطو زاده روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: دریا یک موهبت الهی است که از هر جهت برای ساکنان ساحل نشین با اهمیت و خاص بوده و رزق و روزی آنان با دریا و دریانوردی گره خورده‌است.
وی بیان کرد: در کنار صید و صیادی که رزق ساکنان از این طریق و بسیار ارزشمند است می‌توان با تلاش در مسیر توسعه زیر ساخت‌ها و کمک به امر گردشگری دریایی از این نعمت خدادادی بیشتر بهره برد.

ارسطو زاده اضافه کرد: سال گذشته کارهای خوبی در حوزه گردشگری دریایی استان انجام شد و بیشتر شهرستان‌های بندری این استان کار ساخت اسکله گردشگری را آغاز کردند در این ارتباط ت همه تلاش ما این است در طرح جامع گردشگری استان، توسعه گردشگری دریایی و ارتقای کیفیت آن در سال جاری انجام شود.

وی ادامه داد: در کنار گشت‌های دریایی، غواصی، ماهیگیری و دیگر زیبایی‌ها، به دنبال تعریف رویداد در این حوزه هستیم که مردم و گردشگران بتوانند دو سویه از این مبحث بهره ببرند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: با تصمیم خوب و هوشمندانه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امید می‌رود با عبور از شرایط کنونی و پسا کرونا، بار دیگر گردشگری جایگاه خود را در بین مردم پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت صنایع دستی گفت: تقویت برنامه‌های آموزشی صنایع دستی در دوران پسا کرونا از دیگر برنامه‌های این اداره‌کل در سال جاری است.

ارسطوزاده یادآور شد: دوره‌های آموزشی تخصصی شاغلان صنایع دستی با موضوع بازار یابی، تقویت تولید و فروش تولیدات صنایع دستی در سال ۹۹ با موضوع آشنایی با اقتصاد صنایع دستی و راه کارهای برون رفت از بحران برگزار می‌شود که این دوره‌ها چگونگی استفاده علمی از این شرایط و خروج از بازه‌های بحرانی شغلی را ارزیابی کرده و تصمیم گیری می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ادامه داد: دوره‌های آموزشی فرصت‌های کارآفرینی، آشنایی با الگوها و تکنیک‌های بازاریابی و فروش در شرایط رکود اقتصادی، آشنایی با فرایند و نحوه طراحی استقرار چرخه بهره وری در کسب وکارهای تعاونی و آشنایی با الگوهای علمی و کاربردی مبارزه با ویروس کرونا در کسب وکار از دیگر برنامه‌های آموزشی این اداره کل در حوزه صنایع دستی است که با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال جدید انجام می‌شود.

وی گفت: در سال گذشته آموزش‌های تولید محور در روستاها برگزار شد که رضایتمندی آنان را در پی داشت و تلاش می‌شود این روند آموزشی تدوام داشته باشد.

ارسطو زاده در باره پخش مستند نخل و خرما افزود: مستند نخل و خرما با همکاری و هماری اقامتگاه‌های بوم‌گردی و راهنمایان گردشگری استان بوشهر تهیه و از رسانه‌های ملی و بین‌المللی به سه زبان فارسی، انگلیسی و اسپانیایی تهیه شده و شبکه‌های مستند، هیسپان تی وی و پرس تی وی قرار بر پخش آن دارند که در زمان حاضر در شبکه مستند و هیسپان به نمایش درآمده‌است.

وی یادآور شد: نخل یکی از درختان مقدس در منطقه جنوب است و استان بوشهر از حیث داشتن تراکم بالای نخل و تولید محصولاتی همچون خرما شهره و آوازه بسیاری در جهان دارد می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری از آن استفاده کند.

این مقام مسئول ادامه داد: به غیر از خرما که میوه درخت نخل است محصولات بسیاری از جمله صنایع دستی حصیری، شیره خرما، خارک، رطب و محصولات ترکیبی دیگری که حاصل میوه این درخت تهیه می‌شود.

ارسطوزاده گفت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بی‌شماری در حوزه گردشگری است که با برنامه‌ریزی و معرفی آن و در نتیجه برگزاری رویدادهایی با این موضوع می‌تواند استان بوشهر را بیش از هر چیزی در راه توسعه صنعت گردشگری قرار دهد.

وی با اشاره به فعالیت سمن‌های استان بوشهر برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت خودجوش برای تولید و توزیع ماسک و اقلام بهداشتی در بین مردم اضافه کرد: همیاری و همکاری سمن‌ها و انجمن‌های وابسته به مجموعه میراث فرهنگی در این شرایط ستودنی است چرا که این سمن‌ها به صورت خودجوش و در کنار پویش‌های مردمی با راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک به کمک پیشگیری از این بیماری آمدند.

ارسطوزاده افزود: این انجمن‌ها با همراهی دیگر دستگاه‌ها به تولید و توزیع ماسک در بین مردم می‌پردازند و برای رعایت بیشتر و کمک به پویش در خانه بمانیم با یک کار فرهنگی برای تشکر از کسانی که درخانه مانده‌اند و برای آموزش نکات بهداشتی و رعایت موارد ایمنی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به خانه‌های نیازمند سرزده و با آموزش کودکان و والدین اقدام‌های پیشگیرانه را یادآور می شوند و با توزیع بسته‌های بهداشتی شامل ژل ضدعفونی دست، دستکش و ماسک، خانواده ها را در انجام موارد یاد شده آگاه می‌کنند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید