کد خبر : ۳,۴۳۷
۳۱ فروردین ۱۳۹۹ ۱۳:۲۰
برداشت گندم در گناوه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود
خارگ نیوز: بخشدار مرکزی گناوه گفت: برداشت محصول زراعی گندم در روستاهای این شهرستان بویژه استفاده از کمباین‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.
به گزارش خارگ نیوز، خدیجه دشتی روز یکشنبه در بازدید از مرکز خرید گندم مال قاید این شهرستان گناوه افزود: ۱۰۲ دستگاه کمباین به گناوه اختصاص یافته که از این شمار ۵۵ دستگاه وارد شهرستان شده‌است و باقیمانده آن در طول برداشت وارد می‌شود.

وی اظهارداشت: مرکز خرید گندم مال قاید پنجشنبه هفته گذشته با رعایت موازین بهداشتی فعال و در حال خرید مازاد بر مصرف کشاورزان است.

بخشدارمرکزی گناوه گفت: ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان گناوه در سال زراعی ۹۸- ۹۹ زیر کشت گندم دیم و آبی قرار گرفته که عمده آن دیمی است.

وی یادآورشد: میزان تناژ تحویلی به مرکز خرید مال قاید کمتر از پنج تن است.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع و از نقاط گرمسیری کشور است که کشت گندم در این منطقه بدلیل کمبود منابع آب بصورت دیم و در فصل پاییز قبل از شروع بارندگی انجام می‌شود.

کلیدواژه ها: برداشت گندم 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید