هفت استان فارسی به مرحله نیمه نهایی بخش پادکست جشنواره قصهگویی راه یافتند.
روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس اعلام کرد، هیأت داوران این بخش شامل محمدعلی یزدانشناس کارگردان و تدوینگر، هادی ملکی نویسنده، کارگردان و گوینده و معصومه محمدی گوینده، مجری و تهیهکننده رادیو ۹۰۰ اثر را در مرحله دوم ارزیابی کردند.
هیأت داوران بخش پادکست در مجموع ۶۸ اثر را برای حضور در مرحله پایانی این جشنواره در دو بخش پادکست مستند یا پژوهشی و پادکست قصهگویی معرفی کردند که علی صادقی با عنوان پادکست پژوهشی قصه ما قصه زندگی و مهدیه براتی با پادکست پژوهشی مستند علی خانجانی از استان فارس به مرحله پایانی راه یافتند.
همچنین فاطمه حجت با پادکست قصهگویی من و پیشگوییهای پدرم، فاطمه احدی با پادکست درنای کاغذی، شاداب تابنده با پادکست نبرد گیو و پیران، نرگس عرفانینیا با پادکست کوله پشتی و حمیده مختاری با پادکست خروس نگو یه ساعت، یه ساعت بادقت، ۵ قصهگوی دیگر از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس هستند که به مرحله نیمه نهایی پادکست قصهگویی راه یافتند.
از بین آثار بررسی شده ۴۷ اثر به بخش پادکست قصهگویی مرحله پایانی بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی راه یافت که ۱۰ اثر آن به کودکان و نوجوانان اختصاص داشت.
همچنین ۲۱ اثر در بخش پادکست مستند یا پژوهشی به مرحله پایانی راه یافت، در این بخش به پادکستهایی با ویژگیهای بومی و محلی و پادکستهای معرفی پیشکسوتان و مولفان قصهگویی توجه ویژه شده است.
هیأت داوران مرحله پایانی بخش پادکست قصهگویی و پادکست پژوهشی بهزودی این آثار را داوری و برگزیدگان آن همزمان با مراسم پایانی جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شب یلدا معرفی می شوند.