خارگ نیوز: مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با اشاره به ساخت شش سد در استان بوشهر گفت: برای تکمیل این پروژهها که نقش مهمی در تامین آب شرب و کشاورزی استان دارد به ۳ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خارگ نیوز، یکی از مطالبات مهم مردم استان بوشهر تأمین آب در بخشهای مختلف است که در این راستا طرحهای مختلف آبرسانی در بخشهای مختلف ساخت سد، آبشیرینکن، آبخیزداری آبخوانداری و سازههای ذخیرهسازی آب در حال اجرا است.
استان ساحلی بوشهر در عرصه آبرسانی از مشکلات مختلفی مواجه است که سفرههای زیرزمینی به سبب کاهش بارش باران و تداوم خشکسالیها از دسترس خارج شده و پروژههایی با فناوریهای جدید طراحی شده است.
اجرا طرحهای آبشیرینکن در شهرها و روستاهای مختلف استان بوشهر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرا طرحهای شیرینسازی آب دریا اظهار داشت: بیش از 85 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در دیگر استانها قرار دارد که برای افزایش منابع داخلی طرحهای شیرینسازی آب دریا تدوین و اجرایی شده است.
عبدالحمید حمزهپور با اشاره به اجرا طرحهای آبشیرینکن در شهرها و روستاهای مختلف استان بوشهر خاطر نشان کرد: اکنون به ظرفیت 40 هزار مترمکعب طرح آبشیرینکن در استان بوشهر در مدار تولید و بهرهبرداری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه امسال ظرفیت تولید آب از پروژههای شیرینسازی آب دریا در استان بوشهر افزایش مییابد تصریح کرد: در این راستا 2 پروژه بزرگ آبشیرینکن به ظرفیت 52 هزار مترمکعب در شهر ساحلی بوشهر در کنار خلیجفارس در حال اجرا است که حدود 20 هزار متر مکعب آب امسال به ظرفیت آب تولیدی استان افزوده میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه اکنون 10 درصد نیاز آب شرب از پروژه آبشیرینکن تأمین میشود اضافه کرد: بر اساس برنامهریزی با تکمیل پروژههای در دست اجرا میزان تأمین آب از پروژههای آبشیرینکن به 40 درصد افزایش مییابد.
6 پروژه احداث سد در استان بوشهر در حال اجرا است
یکی از مشکلات آبرسانی در بخش کشاورزی و صنعت است که در این راستا شش سد در استان بوشهر اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر با اشاره به اینکه ساخت سد یکی از راهکارهای مهم در تحقق مطالبات مردم است گفت: در این راستا شش سد شامل دشت پلنگ، خاییز، دالکی، باغان، ارغون کلمه و اخند در حال اجرا است که تکمیل آنها نقش مهمی در تحقق مطالبات مردم دارد.
علی محمدی با بیان اینکه تاکنون در ساخت این شش سد یک هزار میلیارد تومان هزینه شده است تصریح کرد: برای تکمیل این شش سد به 3 هزار و 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی از افتتاح سد خاییز تا پایان امسال خبر داد و بیان کرد: اعتبار مصوبه سفر رئیس جمهور برای تکمیل سد خاییز ابلاغ شد که تلاش میشود با تخصیص آن این سد به مرحله بهرهبرداری کامل برسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با بیان اینکه سد خاییز سبب رونق کشاورزی تنگستان میشود خاطر نشان کرد: ساخت سد خاییز بهعنوان یکی از راهکارهای تأمین آب پایدار کشاورزی در سال 1397 آغاز شد و حجم مخزن این سد 16 میلیون مترمکعب است.
محمدی از افتتاح سد باغان در سال آینده خبر داد و تصریح کرد: هدف ساخت سد باغان، تأمین آب شرب و صنعت مورد نیاز شهرستان جم و تأمین و تنظیم آب مطمئن مورد نیاز حقابه کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه امسال ساخت 3 سد دیگر آغاز میشود اضافه کرد: سدهای باهوش در تنگستان، دهرود در دشتستان و انبری در شبانکاره دشتستان امسال ساخت آن آغاز میشود.