خارگ نیوز: معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر گفت: با آغاز موج ششم ویروس کرونا و در راستای پیشگیری از ابتلای دانش آموزان، آموزش حضوری در مقطع ابتدایی و پیش دبستانی این استان تعطیل و به مجازی تغییر کرد.
به گزارش خارگ نیوز،اصغر جعفری روز یکشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: در همین ارتباط به مدت یک هفته آموزشهای حضوری مقطع ابتدایی و پیش دبستانی در استان تعطیل و به صورت مجازی ارائه میشود.
وی بیان کرد: استان بوشهر در حوزه زیرساختهای درمانی ضعف و محدودیت فراوان دارد که باید به شکل قابل قبولی برای روزهای اوج کرونا تجهیز شود.
جعفری با تأکید بر اینکه تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا اندیشیده شود افزود: بخش بهداشت و درمان نوک پیکان خدمترسانی در ایام کرونا به جامعه هستند ازاینرو توجه های لازم به کادر درمان و ارتقای زیرساختهای این حوزه ضروری است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر تصریح کرد: با توجه به آغاز پیک ششم کرونا در استان بوشهر لازم است همه بیمارستانها (دولتی و غیردولتی) و درمانگاهها آمادگی لازم پذیرش بیمار را داشته باشند و پزشکان نیز حدالمقدور بستری بیماران در منزل را تجویز کنند.
وی بیان کرد: تصمیم نهایی درزمینه برپایی راهپیمایی ۲۲ بهمن هفته آینده و در جلسه بعدی ستاد استانی مقابله با کرونا گرفته میشود.
جعفری در باره نیازهای بیمارستانی و درمانی اظهار کرد: پیشبینیهای لازم برای تأمین تجهیزات و داروهای موردنیاز اعم از تقویتی، درمانی و سرمها انجام گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر در مورد پیشگیری و تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا در مرزها گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی، شیلات و مرزبانی استان بوشهر مراقبتهای لازم را در مورد ملوانان داشته باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: درزمان حاضر مراجعان سرپایی کرونا افزایش یافته و تعداد بیماران بستری نسبت به هفته قبل در استان بوشهر ۴۰ درصد رشد داشته است.
دکتر جعفر زارعی زاده اظهار داشت: بهطور معمول و بر اساس تجربه ۲هفته پس از افزایش تعداد بیماران سرپایی، شمار بیماران بستری نیز بهصورت لگاریتمی بالا میرود و انتظار میرود هفته آینده تعداد بستریها در استان بوشهر با رشد جدی روبرو شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: کمتوجهی به دستورالعمل های بهداشتی باعث شده تعداد افراد مبتلا به اُمیکرون در کشور بالا رود و این نگرانی وجود دارد که بی توجهی به دستورالعملها و جدی نگرفتن واکسیناسیون موجب تغییر وضعیت رنگبندی برخی شهرها شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اضافه کرد: با توجه به پیشبینی شروع پیک ششم، کیتهای تشخیص اُمیکرون برای نیاز ۲ هفته استان بوشهر هیه شده است و مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر بیان کرد: پیشبینی میشود با توجه به سرعت بالای شیوع اُمیکرون تعداد مبتلایان و در نتیجه شمار بستری شدگان بهدفعات از سویههای قبل بیشتر باشد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر بیماران کرونایی که علائم شدید و نیاز به بستری دارند با داروهای مورد استفاده در سویههای قبل درمان میشوند، کمیسیونهای تخصصی وزارت بهداشت بزودی دستورالعملهای درمانی جدید را ابلاغ میکنند و ما آنها را اجرا خواهیم کرد.
زارعی زاده بیان کرد: اکنون بیمارانی که علائم آنها در حد بدندرد، سردرد، بیحالی و ضعف و میزان اکسیژن خون آنها کمتر از ۹۴ درصد است و تنگی نفس ندارند به شکل سرپایی درمان میشوند.