خارگ نیوز: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر از تشکیل مراکز مشاوره خانواده در استان خبر داد و گفت: از یکهزار پرونده درخواست طلاق در استان، ۱۰ درصد آن با تلاش مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است.
به گزارش خارگ نیوز، الماس گشتاسبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه 20 برنامه در حوزه پیشگیری از وقوع جرایم اجرا شده است اظهار داشت: این برنامهها در عرصههای فرهنگی، اجتماعی، امور خانواده، امنیتی، وضعی، اطلاعرسانی، قضایی و انتظامی اجرا شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر مهمترین بخش پیشگیری فرهنگی، اجتماعی را در حوزه خانواده دانست و بیان کرد: در این حوزه، طلاق از آسیبپذیرترین عرصه اجتماعی فرهنگی محسوب میشود چراکه هر پرونده طلاق منجر به تشکیل 10 پرونده قضایی دیگر میشود.
وی از تشکیل 150 کارگاه آموزش خانواده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این کارگاهها یک هزار و 800 زوج شرکت کردهاند که نقش مهمی در استحکام بنیان خانواده داشته است.
گشتاسبی با اشاره به ارجاع پروندههای طلاق به دادگستری خاطر نشان کرد: از یکهزار پرونده درخواست طلاق در استان، 10 درصد آن با تلاش مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر با اشاره به افتتاح 6 مرکز مشاوره خانواده در استان برای پیشگیری از طلاق تصریح کرد: تاکنون 15 مرکز مشاوره پیشگیری از طلاق در استان بوشهر تشکیل شده که نقش مهمی در عرصه تحکیم بنیان خانواده داشتهاند.
وی کارگاه آموزشی ویژه اطفال و نوجوانان برای جلوگیری از ارتکاب جرم را از دیگر برنامهها دانست و خاطر نشان کرد: یکی از برنامههای مهم در آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اجرا طرح نماد با هدف مراقبت از آسیبهای اجتماعی است.
گشتاسبی از راهاندازی مرکز ملاقات فرزندان طلاق خبر داد و بیان کرد ملاقات فرزندان با والدین یکی از مشکلاتی است که فرزندان طلاق پس از جدایی از والدین خود دارند و مرکز مهر والدین با هدف رفع این مشکل خدمات لازم را به والدین و فرزندان ارائه میدهد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر افزود: این مرکز در راستای آرامش روحی و روانی کودکان طلاق با هدف جلوگیری از بزهکاری و آسیبهای اجتماعی و روانی فرزندان و خانوادههایی که از هم جدا شدهاند، مشاوره و مدد کاری لازم ارائه میدهد.
وی با اشاره به تشکیل کارگاههای هجرت برای اصلاح و باز اجتماعی کردن زندانیان خاطر نشان کرد: در این راستا تاکنون 10 کارگاه برگزار شده است و بیش از 700 نفر آموزش دیدهاند.
گشتاسبی باتأکید بر ایجاد مرکز ماده 16 معتادان در استان بوشهر افزود: برای بازپروری معتادان متجاهر لازم است مرکز ماده 16 ایجاد شده چراکه اکنون این معتادان در مرکز ماده 15 که بخش خصوصی است مورد درمان و بازپروری قرار میگیرند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر 10 جرم برتر استان را برشمرد و بیان کرد: بررسیها نشان میدهد پرونده برخی از جرایم نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
وی کاهش پرونده خودروهای شوتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تخلفات خودروهای سواری حامل کالای قاچاق تحت عنوان شوتی سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن 21 درصد کاهش یافته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح کاداستر در راستای کاهش جرایم زمینخواری خاطر نشان کرد: با اجرا طرح کاداستر 98 درصد اراضی ملی استان بوشهر تثبیت و برای 96 درصد این اراضی سند رسمی صادر شده است.
گشتاسبی از اجرا طرح مصلحین در دادگستری برای افزایش صلح و سازش پروندههای قضایی خبر داد و بیان کرد: برای اجرا برنامه و طرح مصلحین یا صلح یاران 400 نفر شناسایی شده است.