کد خبر : ۴۴,۹۸۷
۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۲۵
خط شکنان خارگ در خرمشهر/جای خالی موزه شهدای در جزیره
خارگ نیوز: عطر شمیم پاک شهدا، خرمشهر را جاودانه تر از همیشه کرده بود. مردم یک لحظه دست از مقاومت نکشیده بودند. اکنون تمام ایران شده است خرمشهر و قلب یک کشور برای شهرش تندتر می زند.
به گزارش خارگ نیوز، لطف اله علی پور:  عطر شمیم پاک شهدا، خرمشهر را جاودانه تر از همیشه کرده بود. مردم  یک لحظه دست از مقاومت نکشیده بودند. اکنون تمام ایران شده است خرمشهر و قلب یک کشور برای شهرش تندتر می زند.
برگ برنده ایرانی ها امیدی بود که مردم به خدا بستند و جوشش غیرت جوانان ایرانی…
 
۵۷۶ روزخرمشهر در دست بعثی ها بود و صدام از ترس ایرانی ها، قریب به بیست هزار سرباز بعثی در شهر مستقر کرده بود.
 
 پیوند خارگ مقاوم و غیور مردان خوزستان 
 
چه کسی باور می کند این سوی کشور از قطعه ی کوچک خشکی روی دریا پسرانی عزم جزم کنند و به کمک مردم شجاع خرمشهر بشتابند. مرتضی احمد زاده از معلمان خارگی نقل می کرد: خودم سربندهای دانش آموزانم را بستم و با کشتی راهی جنگشان کردم.
خادمی یکی از رزمندگان جنگ تحمیلی خاطره خود از سوم خرداد سال ۱۳۶۱ را اینگونه نقل می کند؛ بچه های خارگ اکثرا تخریب چی و خط شکن بودند، بی باک و شجاع جلو می رفتند. ترس در دلشان نبود انگار رسم مقاومت و با سختی کنار آمدن را خوب بلد بودند. میدان پر از مین، جلوی راه رزمنده ها به خرمشهر را گرفته بود. شوخی بردارنیست، مین به کسی رحم نمی کند. اما بچه های خارگ از مرگ ترسی نداشتند، افتادند جلو  و ساعت ۹ شب  به فرماندهی برادران قاسمی و علی حماد تحت اشراف لشکر امام حسین اصفهان به فرماندهی سرلشکر حسین خرازی؛ مشغول به باز کردن معبر مین شدند و خیلی زود راه ورود به خرمشهر توسط بچه های خارگ باز شد.
ساعت ۱۱ شب بود که با صدای یا زهرا، یا زهرای امیر سپهبد صیاد شیرازی، بچه های خط شکن آماده هجوم به سمت شهر شدند اما رگبار گلوله دشمن بود که به سمت رزمندگان روانه می شد.
این لحظات را باید از نزدیک دید، تا لمس کرد که ایران چه کشید تا آزاد ماند.

 

در این لحظه علی قاسمی به حسین دستور داد تا با پرتاب نارنجک تیربار را خاموش کند و حسین هم نارنجک را آماده کرد و از سوراخ سنگر تیربارچی آنرا بداخل سنگر انداخت؛ با انفجار نارنجک تیربار خاموش شد و در پی آن کلیه نیروهای خودی بدون دادن تلفات، خط اول را با رشادت تخریب چی های  خارگی منهدم و به سمت شهر یورش بردند و در ساعت 5صبح شهر با 19000 اسیر بعثی آزاد شد.

 

این شد که عملیات آزادسازی خرمشهر بنام عملیات بیت المقدس به فرماندهی شهید سپهبد صیاد شیرازی، احمد متوسلیان و محسن رضایی با جان فشانی بسیاری از شهدا و رزمندگان ایرانی در طلوع فجر روز سوم خرداد ۱۳۶۱ به پیروزی رسید.
یاد و خاطره فرزندان خارگ حسین قاسمی، مختار حیدری، کریم خادمی،بهنام محمدپور، غلامرضا رنجبر، پرویز راهنما، غلامعباس پرخاش، رحیم نعیم زاده، شهیدان آباش، ملاح زاده، دارابی ،برادران شهیدیوسف و عبدالرسول ماحوزی و ….  گرامی باد.
 
جای خالی موزه شهدای خارگ
امروز یکی از اساسی ترین راه های جهاد تبیین تاریخ نگاریست. زنده ترین و صادق ترین نویسندگان تاریخ ایران شهدا هستند. موزه ی شهدای خارگ آرزوییست دیرینه که دست یافتن به این مهم را مقدور می سازد. اکنون نسلی دیگر در انتظار شناخت فرهنگ شهادت و مقاومت هستند. تاسیس موزه ی شهدای گرانقدر خارگ می تواند ادای دین مسئولان به خون پاک شهیدان باشد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید