سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید پایانه مرزی میرجاوه گفت: ساماندهی ترددهای مرزی و توسعه زیر ساخت های خدماتی در پایانه میرجاوه مزایای متعدد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی دارد.
دکتر حبیب غزنوی افزود: بهسازی و نوسازی قرنطینه مرزی در میل ۷۲ توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال انجام است.
وی بیان کرد: امیدواریم با تکمیل عملیات بهسازی این واحد بهداشتی شرایط برای قرنطینه افراد مشکوک به بیماری های واگیر در نقطه صفر مرزی فراهم شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین گفت: بعد از راه اندازی زائرسرای امام رضا (ع) که با همت آستان قدس رضوی انجام شده، شصت و چهارمین پایگاه اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در داخل این زائر سرا و در مجاورت پایانه مرزی در پایانه مرزی میرجاوه افتتاح شد.
غزنوی با اشاره به تردد سالیانه بیش از 100 هزار نفر از پایانه مرزی میل 72 بر لزوم راه اندازی پایگاه اورژانس در این منطقه برای به موقع رساندن مصدومان و حادثه دیدگان احتمالی به مراکز بهداشتی و درمانی اشاره نمود و گفت: با افتتاح این پایگاه شاهد ارتقای خدمات و فوریت های پیش بیمارستانی در این نقطه مرزی خواهیم بود، زمان حضور تیم های امدادی در زمان بروز حادثه و یا وقوع بیماری در پایانه مرزی از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به کمتر از ۵ دقیقه خواهد رسید.
وی ادامه داد: این پایگاه اورژانس با زیربنای 100 مترمربع با اعتبار 4 میلیارد ریال از اعتبارات دانشگاه تجهیز و راه اندازی شده است.
وی افزود: در حال حاضر 85 دستگاه آمبولانس ، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 2 دستگاه موتور آمبولانس و یک فروند بالگرد در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال و در حال خدمت رسانی به هم استانی های عزیز می باشند.
به گفته دکتر غزنوی توسعه زیرساخت های سلامت در نقاط مرزی و به خصوص مرز شرقی کشور جزو اولویت های اعلام شده وزارت بهداشت است و لازم است تا با پی گیری های مستمری که توسط همکاران ما در حوزه های درمان و فوریت های پزشکی انجام می شود امکانات بیشتری در حوزه آمبولانس و سایر تجهیزات امدادی برای استان سیستان و بلوچستان و منطقه میرجاوه تامین شود.