سکینه الماسی ، با تاکید بر جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی درصنعت نفت کشور گفت: جذب سرمایه ها جایگاه مهم و تاثیرگذاری در توسعه صنعت نفت و گاز دارد و کشور را درمسیر رونق اقتصادی قرار می دهد و پارس جنوبی و پایانه صادراتی نفت خارک که از مهمترین تاسیسات نفتی کشوربوده که در استان بوشهر است.
نماینده مردم کنگان، دیر و جم در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر تقویت مدیریت بازرگانی درحوزه انرژی، افزود: برای رقابت پذیری محصولات نفتی در بازارهای فراملی باید مدیریت بازرگانی دراین حوزه تقویت شود و صنعت نفت ایران با یک صد سال قدمت تاریخی به عنوان پشتوانه اصلی اقتصاد ملی، باید اقتصادی توسعه یافته و شکوفا برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
تاکید بر تدوین سیاستهای راهبردی دانش بنیان در حوزه نفت و گاز
وی با بیان اینکه مدیریت بازرگانی از چالشهای اقتصاد نفت است ، ادامه داد: ایجاد بانک مشترک در فضای ملی و فراملی با کشورهای مختلف و دوست یکی از راههایی است که به مدیریت بهتر بازرگانی انرژی کمک میکند.
الماسی برتدوین سیاستهای راهبردی دانش بنیان در حوزه نفت و گاز تاکیدکرد و یادآور شد:صنعت نفت برای کشور به لحاظ وابستگی اقتصاد به آن،نقش ویژه ای دارد و دراین راستا باید سیاستهای راهبردی دانش بنیان در حوزه نفت و گاز تدوین شود و ارتبط بین صنعت نفت و دانشگاه بیش از پیش تقویت شود.
تاکید برضرورت استفاده از ظرفیت میادین مشترک
وی با اشاره تاکیدات رهبرمعظم انقلاب برکاهش وابستگی به اقتصادی تک محصولی،افزود:برای توسعه اقتصادی و رهایی از این وابستگی صنعت نفت باید توسعه و از مواهب آن برای توسعه اقتصادی کشور استفاده کرد.
عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با تاکید برضرورت استفاده از ظرفیت میادین مشترک است، تصریح کرد:میادین مشترک تجدیدپذیر نیستند و روزگاری ذخایر آنها به پایان خواهد رسید و ایران باید سهم خود را از میادین مشترک با کشورهای همسایه کسب کرده و صنعت نفت را گسترش دهد