در جلسه امروز شورای شهر اهواز با بررسی اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز، بر احیای زمینهای ورزشی روباز سطح شهر تاکید شد.
حمید دغاغله رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز در هشتادمین جلسه علنی شورای شهر اهوار که امروز (۲۵ مهرماه) برگزار شد، در خصوص لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز، اظهار کرد: ۵۰ درصد زمینهای ورزشی شهرداری اهواز در اختیار مدالآوران و مابقی در اختیار مساجد و جاهایی است که میتوانند کارهای فرهنگی انجام دهند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: با این حال، به زمینهای ورزشی که در اطراف منازل مسکونی قرار دارند در ساعتهای استراحت اجازه فعالیت داده نمیشود.
رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز گفت: هر چه زودتر زمینها باید به سرمایهگذاران یا بهرهبرداران واگذار شود تا دچار کمترین آسیب شوند. در دورههای گذشته زمینها واگذار میشدند اما حتی ضمانتنامهای امضاء نمیشد که این مساله موجب نگهداری نکردن و خراب شدن زمین میشد.
در ادامه سید ناصر مهداوی عضو شورای شهر اهواز با اشاره به ضعف شدید در حوزه زمینهای ورزشی گفت: در بازدید از زمینهای ورزشی دیدیم که در جاهایی که زمینها در اختیار ورزشکارانی بود که استفاده تجاری از این اماکن داشتند، مشکلی وجود نداشت اما زمینهایی که به طور مثال به مساجد و یا حوزههای بسیج واگذار شدهاند نابود شدهاند و هیچ تعهدی نسبت به این زمینها نداشتهاند بنابراین این زمینها باید در اختیار ورزشکاران قرار بگیرد تا به خوبی نگهداری شوند.
وی افزود: شورای شهر نیز باید بر واگذاری زمینهای ورزشی نظارت مستقیم داشته باشد تا زمین صرفا به دوستان و آشنایان واگذار نشود.
مهداوی بیان کرد: در این مدت بسیاری متقاضی آمادهسازی این زمینها بودهاند اما مراجعهکنندگان میگویند زمینها به صورت سلیقهای واگذار شده است به گونهای که به رفقای نزدیک یک نفر زمین واگذار شده اما کسی که به ورزش علاقه دارد و میخواهد کمک کند با در بسته مواجه شده است بنابراین این مساله نشان میدهد نظارت کافی و لازم در حوزه ورزش محلات انجام نشده است.
به گزارش ایسنا، در ادامه احمد سراج رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز نیز با اشاره به نیاز به هزینه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی برای آمادهسازی یک زمین ورزشی، گفت: بسیاری از علاقهمندان و پیشکسوتان ورزش جایی برای وزش ندارند؛ امروز بعضا مدارس میخواهند در حوزه فوتبال فعالیت کنند اما زمینی برای این کار ندارند.
وی افزود: معاونت فرهنگی شهرداری اهواز باید تا پایان امسال حداقل ۷۰ زمین ورزشی آماده کند اما این زمینها چگونه باید مدیریت شوند؟
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز بیان کرد: اینکه گفته میشود زمینهایی که در اختیار مساجد یا گروههای دیگر بودهاند، خراب شدهاند؛ به دلیل ضعف آنها نبوده بلکه مشکل از نظارت نکردن شهرداری بوده است.
وی با تاکید بر افزایش زمینهای ورزشی اهواز عنوان کرد: اگر در حوزه ورزش نگاه اقتصادی و صرفا اخذ وجه باشد، فعالیت امکانپذیر نیست و باید در این زمینه هزینه شود.
در ادامه سید محمدجواد رضوی دیگر عضو شورای شهر اهواز نیز با اشاره به ضرورت نگهداری از زمینهای ورزشی گفت: در دوره چهارم شورای شهر حدود ۷۰ زمین ورزشی آمادهسازی شد و بسیاری در اختیار ورزشکاران بود اما بسیاری از زمینها از بین رفتند و رها شدند.
وی افزود: موضوع چگونگی نگهداری از زمینها باید مشخص شود. همچنین باید توجه شود که زمینهای خاکی اهواز در یونسکو ثبت شده و بسیاری از ورزشکاران از این زمینها به موفقیتهای زیادی رسیدهاند و باید دستی به این زمینها هم کشیده شود.
همچنین در ادامه حجتالله زارعزاده نایب رئیس شورای شهر اهواز با تاکید بر تعیین نرخ مناسب برای ارائه خدمات ورزشی به مردم گفت: هدف اصلی مدیریت شهری توسعه ورزش و پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان است.
وی افزود: در مورد تهاتر زمینهای ورزشی نیز باید از تجارب گذشته استفاده کنیم و ببینیم این کار چه آوردهای برای شهرداری داشته است.
به گزارش ایسنا، در نهایت لایحه اصلاح بندهایی از مصوبه دستورالعمل استفاده از اماکن ورزشی شهرداری اهواز به تصویب اعضای شورای شهر رسید.