کد خبر : ۵۱,۲۲۹
۲۵ مهر ۱۴۰۱ ۱۹:۲۸
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: قرارگاه آبخیزداری به منظور مقابله با خشکسالی، اجرای طرح‌های آبخیزداری و کنترل سیلاب در استان بوشهر تشکیل شده است.
عبدالحسین گرشاسبی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به منظور توسعه طرح‌های آبخیزداری در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مهمی در دست اجرا است.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: برای اجرا طرح‌های آبخیزداری کشور ۳۰ هزار میلیارد ریال مصوب شده است که از این میزان سهم استان بوشهر یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.
 
وی از احداث ۸۳۲ سازه آبخیزداری در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: ۹۹.۵ درصد اراضی ملی استان تثبیت و ۹۹ درصد اسناد تک برگ اخذ شده است.
 
گرشاسبی ادامه داد: تاریخ ۱۵ آبان‌ماه برای آغاز ورود دام به مراتع روستایی و عشایری استان بوشهر تعیین شده است و اکیپ‌های ثابت و سیار در مبادی ورودی استان از ورود دام قبل از تاریخ مقرر اکیداً جلوگیری می‌کند.
 
وی تأکید کرد: دامداران کوچ‌رو هنگام ورود به مراتع قشلاقی استان از مراتع ییلاقی استان‌های هم‌جوار باید دارای پروانه چرا تمدید شده معتبر و یا طرح مرتع‌داری باشند.
 
مقابله با خشکسالی و کنترل سیلاب
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به اینکه قرارگاه آبخیزداری در استان تشکیل شده است اظهار داشت: این قرارگاه در راستای مقابله با خشکسالی، توسعه و اجرا طرح‌های آبخیزداری و کنترل سیلاب راه‌اندازی شده است.
 
وی از تدوین برنامه جامع مدیریت سیلاب خبر داد و بیان کرد: این برنامه به منظور مدیریت بحران‌های احتمالی تدوین شده که در قالب آن انواع عملیات آبخیزداری مکانیکی، بیولوژیک، حفاظت خاک، کاهش فرسایش، کنترل سیلاب و تغذیه سفره‌های زیر زمینی است.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر مساحت اراضی منابع طبیعی استان را ۲ میلیون و ۳۰۷ هزار هکتار دانست و تصریح کرد: در استان ۲۷۶ حوزه آبخیز وجود دارد که تاکنون ۶۱ حوزه آن به مساحت یک میلیون و ۸۴ هزار هکتار دارای طرح مطالعه است.
 
گرشاسبی از انجام عملیات آبخیزداری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: عملیات آبخیزداری در سطح ۴۷۱ هزار هکتار اجرا شده و مساحت آبخیزداری بالادست ۴۸۸ هزار هکتار است.
 
وی خاطر نشان کرد: ۷۶ درصد عرصه‌های استان جز منابع ملی و طبیعی هستند که اجرا عملیات آبخیزداری نقشی مهم در کنترل سرعت سیلاب، کاهش سرعت تخریب، بیابان‌زایی دارد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید