کد خبر : ۵۷,۵۴۰
۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ۱۰:۲۵
وزیر آموزش و پرورش گفت: تقویت زيرساخت‌های آموزش و پرورش در دشتستان پیگیری می‌شود.
 یوسف نوری صبح جمعه در بازدید از وضعیت زیرساخت‌های آموزشی در شهرستان دشتستان اظهار داشت: به منظور بررسی وضعیت زیرساخت‌های آموزشی امروز بازدیدی را از مدارس دشتستان داشتیم.
 
وی اضافه کرد: توسعه و تقویت زیرساخت‌های آموزشی به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در دستور کار است و در این راستا پیگیری‌های لازم را خواهیم داشت.
 
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر از حضور وزیر آموزش و پرورش در این شهرستان بیان کرد: انتظار می‌رود نگاه مناسبی برای بهبود زیرساخت‌های آموزشی شهرستان را شاهد باشیم.
 
ابراهیم رضایی ضمن برشمردن مسائل و مشکلات آموزشگاه‌ها در نقاط مختلف شهرستان دشتستان بیان کرد: همه ظرفیت‌ها برای تأمین نیازهای دانش‌آموزان این شهرستان پای کار باشد.
 
وزیر آموزش و پرورش در این سفر ضمن بازدید از مدارس شهرهای سعدآباد، وحدتیه، دالکی و برازجان، دستورات لازم را برای تسریع در روند بازسازی و ساخت این مدارس صادر کرد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید