کد خبر : ۵۹,۰۹۵
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۲۰:۴۹
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به آغاز اجرای طرح پزشک خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر گفت: این طرح از اردیبهشت امسال از شهرستان کنگاور آغاز شده و تا پایان سال در تمام استان اجرایی می شود.
دکتر قباد محمدی در نشست خبری عصر امروز (یازدهم اردیبهشت) از سال ۱۴۰۲ به عنوان سال طلایی توسعه خدمات درمانی استان یاد کرد و افزود: امسال پروژه های درمانی بسیاری در سطح استان افتتاح می شود که کمک بسیاری به ارتقا حوزه درمان خواهد داشت.
 
وی از افتتاح بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی سرطان کرمانشاه به عنوان یکی از شاخص‌ترین این پروژه‌ها یاد کرد و افزود: این بیمارستان یکی از مجهزترین بیمارستانهای سرطان در کشور است که نیمه ابتدای امسال به بهره برداری می رسد.
 
محمدی خاطرنشان کرد: عملیات احداث این بیمارستان تقریبا به پایان رسیده و تنها کار تجهیز آن باقی مانده که قدری زمان بر است.
 
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات برای این بیمارستان خریداری شده است.
 
وی از نصب چهار دستگاه رادیوتراپی در این بیمارستان خبرداد و افزود: در حال حاضر فقط یک دستگاه رادیوتراپی در استان داریم که همین امر موجب تشکیل صف سه ماهه برای بیماران نیازمند این دستگاه شده و با راه اندازی این بیمارستان و وجود چهاردستگاه رادیوتراپی قطعا این صف های طولانی از بین خواهد رفت.
 
وی افزود: همچنین مرکز پت اسکن هم در جوار این بیمارستان احداث شده و دستگاه آن تا سه ماه دیگر نصب خواهد شد.
 
به گفته محمدی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان صرف خرید دستگاه پت اسکن جهت درمان بیماران مبتلا به سرطان شده است.
 
محمدی افتتاح بیمارستان ۳۲ تختخوابی روانسر را هم یکی دیگر از این پروژه های مهم عنوان کرد و افزود: این بیمارستان مطالبه اصلی مردم روانسر در ۱۰ سال گذشته بوده که امسال به بهره برداری می‌رسد.
 
وی همچنین افتتاح بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان ثلاث باباجانی را از دیگر پروژه های افتتاحی مهم سال جاری عنوان کرد.
 
به گفته محمدی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه، اورژانس بیمارستان اسلام آبادغرب و اورژانس ۷۴ تختخوابی بیمارستان طالقانی هم امسال به بهره برداری می رسند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح بزرگترین ICU غرب کشور هم در سال جاری در بیمارستان فارابی کرمانشاه خبر داد.
 
مرکز "پیوند قلب" کرمانشاه تا ۳ ماه دیگر راه اندازی می‌شود
 
محمدی در ادامه به تشریح برخی اقدامات ارزشمند دیگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه درمان استان در سال جدید پرداخت و افزود: امسال بخش دندانپزشکی کودکان مبتلا به اُتیسم را در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی راه اندازی کردیم و با راه اندازی این بخش دیگر نیاز نیست این کودکان به تهران و کرج مراجعه کنند.
 
وی افبزود: امسال همچنین اولین پیوند مغز استخوان اطفال غرب کشور را در کرمانشاه انجام دادیم و از این به بعد بیماران نیازمند پیوند در غرب کشور به استان ما مراجعه خواهند کرد.
 
محمدی همچنین از راه اندازی مرکز پیوند قلب در استان ظرف یکی دو ماه آینده خبر داد و افزود: خوشبختانه تمامی امکانات و تجهیزات لازم در این زمینه تامین و مجوزهای لازم گرفته شده و این مرکز نهایتا تا سه ماه دیگر در استان راه اندازی شده و اولین پیوند قلب در کرمانشاه انجام می شود.
 
آغاز فعالیت دوباره کارخانه "باختر بیوشیمی" در کرمانشاه
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به خدمات صورت گرفته در حوزه دارویی استان هم اشاره کرد و از فعال‌سازی دوباره کارخانه باختربیوشیمی بعد از حدود شش سال تعطیلی خبر داد.
 
وی افزود: این کارخانه مهم داروسازی غرب کشور سال ۱۳۹۶ تعطیل شد که خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته اخیرا فعالیت خود را از سر گرفته است.
 
محمدی گفت: در حال حاضر فعالیت این کارخانه با تولید دو دارو آغاز شده که در فاز بعدی به تولید ۲۰ دارو افزایش می یابد تا به تدریج این کارخانه که یکی از بهترین کارخانه‌های داروسازی کشور به شمار می رود، به روال سابق کار خود برگردد.
 
"پزشک خانواده" تا پایان سال در تمام استان اجرایی می‌شود/ هر ۳۰۰۰ نفر تحت مراقبت یک پزشک قرار می‌گیرند
 
به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: این طرح از اردیبهشت ماه امسال اجرایی شده و در فاز اول اجرای آن در شهرستان کنگاور آغاز شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: طرح پزشک خانواده پیش از این در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر اجرایی شده بود، اما با گذشت ۲۰ سال هیچ دولتی جرات اجرایی کردن سراسری این طرح را نداشت که خوشبختانه دولت سیزدهم این اقدام شجاعانه را عملی کرد.
 
محمدی گفت: در گام اول، اجرای این طرح در شهرستان کنگاور خواهد بود و در مرحله بعد اجرای آن در سه شهرستان دیگر پیگیری می شود و نهایتا تا پایان امسال تمام استان تحت پوشش این طرح قرار می گیرد.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این طرح هر سه هزار نفر تخت مراقبت و پایش یک پزشک قرار خواهند گرفت و تمام پارامترهای سلامت آنها توسط پزشک خانواده کنترل می شود.
 
وی افزود: همچنین در این طرح هر ۱۵۰۰ نفر از جمعیت استان تحت مراقبت یک مراقب سلامت قرار گرفته و یک ماما هم در این تیم مراقبتی حضور دارد.
 
محمدی اجرای طرح پزشک خانواده را گامی موثر در جهت اجرای نظام ارجاع دانست و افزود: با اجرای این طرح مطب های متخصصان خلوت‌تر شده و مردم ابتدا به پزشک خانواده مراجعه کرده و در صورت تشخیص پزشک و لزوم اقدامات تخصصی به پزشکان متخصص ارجاع می شوند.
 
"پارکینگ شهرداری" کرمانشاه را باید به یک «برند» تبدیل کنیم
 
وی در ادامه در خصوص انتقادات صورت گرفته نسبت به وضعیت ترافیک در پارکینگ شهرداری کرمانشاه به واسطه تجمع پزشکان گفت: این محدوده که محل تجمع پزشکان است در حال حاضر در غرب کشور شهرت بسیاری پیدا کرده است.
 
وی تاکید کرد: با توجه به شهرت پارکینگ شهرداری –محل تجمع پزشکان شهر کرمانشاه- باید به جای نابودی آن به فکر برندسازی و تقویت این برند در غرب کشور باشیم.
 
محمدی گفت: برای رفع معضل ترافیک در این محدوده مسئولین استان باید به فکر پیاده راه سازی این محدوده یا ممانعت از ورود خودرو و ... باشند، نه اینکه برنامه جابجایی پزشکان از این محدوده را داشته باشند.
 
وی افزود: در حال حاضر بر اساس مصوبه شورای ترافیک نمی‌توانیم مجوز تاسیس مطب جدید در این محدوده را بدهیم، اما بر اساس قانون تسهیل موانع کسب و کار هم قانونا نمی توانیم که این مجوز ها را صادر نکنیم، لذا مسئولین استان باید در این زمینه چاره اندیشی کرده و فکری برای رفع معضل ترافیک این محدوده بدون جابجایی مطب پزشکان کنند.
 
وی اشاره ای هم به موضوع راه اندازی داروخانه هلال احمر در استان داشت و افزود: در این زمینه قانون تغییر کرده و مجوز تاسیس این داروخانه دیگر به نهادهای حقوقی مانند هلال احمر داده نمی‌شود و تنها اشخاص حقیقی می توانند مجوز دریافت کنند.
 
وی افزود: در این زمینه چندین مرتبه با وزارتخانه مکاتبه داشته ایم، اما با توجه به تغییرات قانونی امکان راه اندازی این داروخانه توسط هلال احمر وجود ندارد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید