کد خبر : ۶۰,۵۰۲
۱۷ خرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۲۰
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر از توزیع فرآورده‌های خونی فاکتور ۸ در سراسر کشور توسط مجموعه سهاهلال خبر داد.
علیرضا عسکری افزود: شرکت پخش سهاهلال برای نخستین بار طبق برنامه سهمیه‌بندی سازمان غذا و دارو مبادرت به توزیع هشت هزار و ۸۰ عدد فرآورده خونی فاکتور ۸ در داروخانه‌های سراسر کشور کرده است.
 
عسکری خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی این میزان فرآورده خونی که به منظور کمک به بیماران هموفیلی در اختیار مراکز درمانی و داروخانه‌های منتخب سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد، حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام شده است.
 
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با اشاره به سایر تلاش‌های هلال‌احمر در این حوزه گفت: مقادیر قابل‌توجهی از فرآورده خونی فاکتور ۹ نیز توسط شرکت پخش سهاهلال تامین شده است و متعاقباً براساس برنامه سازمان غذا و دارو توزیع خواهد شد.
 
رونمایی از آیین‌نامه عضویت هلال‌احمر در جلسه کمیسیون تخصصی مشورتی جوانان و داوطلبان
 
در دومین جلسه کمیسیون تخصصی مشورتی جوانان و داوطلبان که با حضور وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان و حجت‌الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی‌المدنی رئیس سازمان جوانان برگزار شد، از آیین‌نامه عضویت هلال‌احمر هم رونمایی و این آیین‌نامه مورد بررسی قرار گرفت.
 
در این نشست صمیمانه، نمایندگان اعضای کمیسیون‌های داوطلبان و جوانان جمعیت هلال‌احمر نیز حضور یافتند و تصحیح آیین‌نامه عضویت و توجه به استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی، رتبه‌بندی داوطلبان، اهمیت حفظ و جذب سرمایه‌های انسانی، افزایش آمار عضویت، امتیازبندی عضویت، ارتقای سطح مسئولیت‌پذیری و امکان عضویت به صورت گروهی (که از مفاد آئین‌نامه عضویت است) بررسی شد.
 
سلامت زائران به صورت مستمر کنترل می‌شود
 
رئیس مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال‌احمر نیز با بیان اینکه ۱۰ مرکز درمانی آماده خدمت‌رسانی به حجاج در مکه و مدینه هستند، گفت: برای برگزاری ایمن مراسم حج، کادر درمان هلال‌احمر سلامت زائران را به صورت مستمر بررسی می‌کنند.
 
سیدعلی مرعشی با اشاره به اینکه ۲ درمانگاه به صورت شبانه‌روزی و سه مطب پزشکی در مدینه فعال است و به حجاج خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: علاوه بر حضور پزشک در ۶۵ هتل محل اقامت زائران ایرانی در مکه، چهار درمانگاه ۱۶ ساعته در هتل‌های میدان، زهره‌السعد، العلیان الماسی و دفلی مکه فعال شده است و خدمات درمانی سطح ۲ در این درمانگاه‌ها به زائران ارائه می‌شود.
 
وی افزود: بیمارستان هلال‌احمر ایران در مکه نیز با ترخیص دارو و تجهیزات، فعالیت خود را برای خدمت به حجاج ایرانی آغاز کرده است. این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، بستری زنان، مردان، CCU، آزمایشگاه، رادیولوژی، پلی کلینیک تخصصی، داروخانه و واحد امداد و انتقال است. همچنین واحد رابطین پزشکان عرب زبان برای انتقال بیماران ایرانی به بیمارستان‌های سعودی هم در این مرکز فعال شده است.
 
ارائه ۱۱ هزار و ۵۰۸ خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز هلال‌احمر به حجاج
 
مرعشی ادامه داد: از روز سوم خرداد و همزمان با اعزام حجاج به عربستان تا پایان روز ۱۶ خرداد، ۱۱ هزار و ۵۰۸ خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز هلال‌احمر به حجاج ارائه شده است؛ در این مدت در مجموع، سه هزار و ۸۹۷ مورد ویزیت عمومی در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی و ۳۹۸ مورد نیز ویزیت پزشکان متخصص به حجاج ارائه شده است. همچنین ۲۹ مورد بستری اورژانس، ۲ هزار و ۸۳۳ مورد خدمات نوار قلب، فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم تراپی در مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه به حجاج کشورمان ارائه شده است.
 
مرعشی تعداد نسخ درمانگاه‌ها و داروخانه بیمارستان برای حجاج را نیز چهار هزار و ۷۸ مورد اعلام کرد و افزود: ۲۷۰ مورد امدادرسانی و انتقال بیماران به مراکز درمانی هم از خدمات ارائه شده در این مدت بوده است.
 
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: اکنون سه زائر در بیمارستان هلال‌احمر ایران در مکه و بیمارستان سعودی بستری هستند.
 
مرعشی با بیان اینکه بیشترین علل مراجعه زائران کنترل فشار، قندخون، بیماری‌های قلبی و علائم کوفتگی بدن و سرماخوردگی است، افزود: دلیل اصلی مشکلات به وجود آمده برای زائران، ناشی از دمای بالای هوا و پیاده‌روی طولانی در طول روز و در هوای گرم و سپس استراحت در مقابل کولرهای گازی بوده است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید