رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با اشاره به پیشرفت ۴۰ درصدی مجتمع آبزیان دریایی بوشهر گفت: تکمیل این طرح مهم و زیرساختی در تأمین بچه ماهی پرورش دهندگان این آبزی نیاز به ۶۰ میلیارد تومان است.
علی احمدیزاده در گفتوگو با خبرنگار خارگ نیوز در بوشهر، با بیان اینکه در سند اقتصادی دانشبنیان 8 اولویت برای جهاد دانشگاهی استان بوشهر تدوین شده است، اظهار داشت: توسعه فرهنگ کارآفرینی، طرحهای شیلات و حوزه اقتصاد دریا محور و آموزش مهارت و فناوری در رشتههای صنعت نفت و گاز مورد توجه ویژه قرار گرفته و هدفگذاری شده است.
وی ایجاد بانک ذخیرهسازی سلول بنیادی خون بندناف و راهاندازی آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک را از دیگر برنامه جهاد دانشگاهی بوشهر دانست و از افتتاح این آزمایشگاه در اسفندماه سال گذشته خبر داد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اینکه خدمات این آزمایشگاه با ظرفیت روزانه حداقل 400 تست با تعرفه دولتی است افزود: در عرصه بانک ذخیرهسازی سلول بنیادی خون بند ناف ماهانه حداقل 40 و تاکنون 1600 نمونه ذخیرهسازی شده است و در درمان بیماریهای مختلف و سخت از جمله سرطانهای خون، تالاسمی، کم خونیها و دیگر بیماریهای مادرزادی نقش ویژه دارد.
احمدیزاده ساخت مجتمع آبزیان دریایی جهاد دانشگاهی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی بوشهر در راستای حفظ امنیت غذایی، طرح تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس مجتمع آبزیان دریایی را تدوین و اجرایی کرد.
وی با بیان اینکه مجتمع آبزیان دریایی جهاد دانشگاهی بوشهر 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: اکنون این طرح مهم به سبب تزریق نشدن اعتبارات استانی متوقف است و برای تکمیل آن به 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر ظرفیت این طرح را تولید 5 میلیون قطعه بچه ماهی برای هر دوره دانست و بیان کرد: در اجرا طرح مجتمع آبزیان دریایی جهاد دانشگاهی بوشهر قرار بود 50 درصد از محل اعتبارات این مجموعه و مابقی از اعتبارات استانی تأمین شود.
احمدیزاده با بیان اینکه اعتبارات جهاد دانشگاهی در اجرا مجتمع آبزیان دریایی پرداخت شده است تأکید کرد: برای تسریع در راهاندازی این مجتمع نیاز به توجه ویژه در پرداخت اعتبارات استانی است.
وی اضافه کرد: مرحله دوم مجتمع آبزیان دریایی جهاد دانشگاهی بوشهر با مشارکت بخش خصوصی انجام میشود که تولید 10 میلیون قطعه بچه ماهی برای پرورش فراهم میکند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه اکنون مجوز فعالیت 67 طرح پرورش ماهی در قفس صادر شده است تصریح کرد: اکنون طرحهای پرورش ماهی نیاز به بچه ماهی هستند که راهاندازی مجتمع آبزیان دریایی جهاد دانشگاهی بوشهر یک ضرورت است.
احمدیزاده افزود: برای اجرا این مجتمع تاکنون 15 میلیارد تومان از محل اعتبارات جهاد دانشگاهی پرداخت شده است.