کد خبر : ۶۷,۵۳۱
۷ آذر ۱۴۰۲ ۱۲:۱۶
همایش کوه‌پیمایی کارکنان و پیشکسوتان نیروی هوایی ارتش به یاد شهید خلبان ابراهیم امید بخش برگزار شد، اما او که بود؟
شهید ابراهیم امیدبخش در سال ۱۳۳۲ در بهبهان دیده به جهان گشود. او پس از سپری کردن دوره تخصصی آموزش خلبانی به مدت ۲ سال به استخدام نیروی هوایی جمهوری اسلامی درآمد.
 
خلبان شهید ابراهیم امیدبخش پس از گذراندن دوره مقدماتی پرواز در سال ۱۳۵۲ به آمریکا اعزام و در سال ۱۳۵۴ با گرفتن ساعت طلای خلبانان در آمریکا (این ساعت به خلبان برتر در هر دوره اهداء می‌شد) به وطن بازگشت و به پادگان بوشهر اعزام شد.
 
شهید ابراهیم امیدبخش بامداد روز بیست و هفتم آبان ماه سال ۱۳۵۹ به همراه همرزمانش در مسیر بازگشت از ماموریت هدف آتش پدافند زمین به هوای نیروهای بعثی قرار گرفت و به همراه همرزمش شهید خلبان محمدتقی حسینی به فیض شهادت نائل آمده و برای همیشه جاوید الاثر شدند.
 
همایش کوهپیمایی کارکنان نیروی هوایی ارتش به مناسبت گرامیداشت شهید سرلشکر خلبان ابراهیم امیدبخش با حضور امیر سرتیپ دوم خلبان علیرضا رودباری، رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات نظری و راهبردی این نیرو و جمعی از کارکنان، پیشکسوتان و خلبانان نهاجا در ارتفاعات کلکچال تهران برگزار شد.
 
این شهید والامقام در اواخر سال ۱۳۵۸ برای آموزش خلبانی عازم تهران شد و در دوران دفاع مقدس بار دیگر برای انجام وظیفه به پادگان بوشهر منتقل شد و در عملیات آزادسازی سوسنگرد شرکت کرد.
 
این عملیات با فرماندهی مستقیم حضرت آیت الله خامنه‌ای و شهید مصطفی چمران در تاریخ ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۵۹ به شکست حصر سوسنگرد انجامید.
 
شهید امید بخش ۵۴ ماموریت پروازی سخت انجام داد. ماموریت های هوایی سخت به ماموریت هایی گفته می شود که امکان بازگشت در آن ۵۰ درصد است.
 
نیروهای هوایی ارتش در هشت سال دفاع مقدس با انجام ۱۱۰ هزار و ۴۸۶ پرانه پروازی و ۲۲۷ هزارو ۷۸۲ ساعت پرواز، خدمات ارزنده ای را در پشتیبانی از پایگاه های هوایی و سایر نیروهای مسلح به عمل آورد.
 
انتهای پیام

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید