رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام گفت: دانشگاه پیام نور استان ایلام امسال از لحاظ ابعاد فرهنگی-اجتماعی رتبه دوم کشور را کسب کرده است.
دکتر فرزاد اسفندیاری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: نیاز امروز جامعه بحث سواد رسانهای و استفاده از ظرفیت آن است. جهان امروز جهانی است که از مرحله سانسور و امثال آن گذشته و نیازمند تبیین رسانهها است. به نظر بنده امروز رسانه قلب تپندهای است که میتواند جامعه را به پیشرفت و کمال برساند یا اینکه به دلیل غفلت از این ظرفیت جامعه را دچار رکود و عقب افتادگی کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام با اشاره به اینکه دیگر نمیشود توان رسانهها را نادیده گرفت، تصریح کرد: باید از این ظرفیت استفاده کرد هرچند که ما معتقدیم رسانههای منصف، کم نیستند اما از رسانههای غیرمنصف نیز نباید غافل شد. نقد و انتقاد سبب رشد و بالندگی میشود. در روایات ما نیز اختلاف نظر و اختلاف سلیقه جزو مبانی است که رشد و شکوفایی را به عمل میآورد.
اسفندیاری گفت: در بهمن ۱۴۰۰ که دانشگاه را تحویل گرفتیم، به دلیل کمبود بودجه به نوعی بسیاری از پروژهها در دانشگاه تعطیل یا رها شده بودند. خوشبختانه دانشگاهی که با چالشهای ریالی خاصی روبرو بود، در سال ۱۴۰۱ به ثبات اقتصادی لازم رسید.
وی با تاکید بر اینکه تمام دیون لازم پرداخت شده است، افزود: هیچگونه مشکلی در این خصوص دیگر وجود ندارد. درآمد دانشگاه بخشی از طریق شهریه و بخشی نیز از طریق آموزشهای آزاد و خدمات اجرایی تامین میشود که به جامعه ارائه میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه، امسال رسماً افتتاح و شروع به کار کرد و ثمرات آن هم برای دانشگاه و هم برای استان در آینده قابل مشاهده خواهد بود. ۶ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه در حال ثبت هستند و کارهای اولیه لازم جهت بهرهبرداری انجام شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام گفت: دانشگاه پیام نور استان ایلام سال جاری، از لحاظ ابعاد فرهنگی-اجتماعی رتبه دوم کشور را کسب نموده است. طبیعتاً وقتی ما در مقابل دانشگاههای بزرگ کشور قرار میگیریم، با داشتن تعداد دانشجویی که داریم و با ظرفیتها و امکاناتی که به نسبت سایر دانشگاههای کشور در اختیار داریم، کسب این مقام میتواند به عنوان یک برند برای استان ایلام محسوب شود.
اسفندیاری ادامه داد: در تیرماه سال جاری نیز دانشگاه پیام نور استان ایلام، میزبان جشنواره نشریات دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور بود که این برای اولین بار در استان ایلام رخ داد. در این جشنواره مقام اول نشریات دانشجویی را استان ایلام کسب کرد. همچنین میزبانی از بازیهای بومی و محلی دانشجویان دانشگاههای استان ایلام از دیگر فعالیتهای این دانشگاه بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان ایلام تصریح کرد: آمفی تئاتر مرکز ایلام ۱۲ سال پیش کلنگ زنی شد و در همان وضعیت ماند. خوشبختانه با حمایتهای دولت، استانداری ایلام و مدیریت برنامه و بودجه استان، برای فاز دوم این پروژه ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار لازم بود که به طور ۱۰۰ درصدی نیز تخصیص داده شد. برای فاز نهایی این پروژه نیز به بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. اگر بخواهیم ساختمان جانبی آن را نیز تکمیل کنیم به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.
وی به ایجاد تصفیه خانه در تابستان امسال در دانشگاه پیام نور مرکز ایلام اشاره کرد و گفت: برای ایجاد این تصفیه خانه نزدیک به یک میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است. این تصفیه خانه روزانه ۱۵ هزار لیتر آب را تصفیه میکند که این باعث میشود از آبهای شرب کمتر استفاده شود.
اسفندیاری تصریح کرد: میزبانی اولین رویداد کرسیهای آزاد اندیشی با حضور ۴۱ تیم شرکت کننده از دانشگاههای ایلام، ایجاد یادمان شهید گمنام در دانشگاه پیام نور مرکز ایلام، آسفالت بخشی از راه دسترسی دانشگاه، احیای فضای دانشگاههای پیام نور سراسر استان، ایجاد پروژه مهمانسرای دانشگاه و احیای زیرساختی و کامپیوتری دانشگاه، از دیگر فعالیتهای انجام شده در دانشگاه پیام نور ایلام بوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام افزود: در حال حاضر دانشگاه پیام نور استان ایلام ۴۸۰۰ دانشجو دارد. در دانشگاه نیز برای تحصیل دانشجویان، ۵۴ رشته کارشناسی و ۱۴ رشته کارشناسی ارشد تعیین شده است که به دنبال افزایش آن در سال تحصیلی آینده هستیم.
وی به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: در بحث انتخابات نیز دانشگاه پیام نور صاحب سهم است و با در اختیار قرار دادن اماکن دولتی و ورزشی به دنبال شور انتخاباتی هستیم.
اسفندیاری به درخشش کارکنان دانشگاه پیام نور استان در بخشهای مختلف اشاره کرد و گفت: در بخشهای مختلف از جمله بخش پژوهش کارکنان و حتی عضو هیئت علمی دانشگاه، شایسته تقدیر شناخته شدند.
انتهای پیام
∎