معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر شرکتهای تأمینکننده شیر خشک ظرفیت لازم را جهت توزیع مکفی شیر خشک در داروخانههای استان بوشهر را دارند.
دکتر یحیی رضایی در حاشیه بازدید از داروخانههای شمال استان بوشهر گفت: ثبت شیر خشکهای دریافتی در سامانه تیتک زمانبر و هزینهبر بوده و از طرفی قسمتی از هزینه شیر خشک تحت عنوان یارانه در سامانه باقیمانده و داروخانه امکان دریافت آن مبلغ از مراجعهکننده را ندارد و مشخص نیست که چه زمانی مطالبات داروخانهها پرداخت میشود.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات داروخانهها ثبت اطلاعات شیر خشک در سامانه بیمه سلامت است که موجب میشود مطالبات داروخانهها با تأخیر پرداخت شود و مؤسسین برای تأمین شیرخشک با مشکلاتی مواجه شوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهارکرد: گره این مشکل به دست بیمه سلامت و با پرداخت بهموقع بدهیهای خود حل خواهد شد تا مردم بتوانند از ظرفیت داروخانهها استفاده بیشتری کنند.
وی افزود: در حال حاضر شرکتهای تأمینکننده شیرخشک ظرفیت لازم را جهت توزیع مکفی شیرخشک در داروخانههای استان را دارند و در طرف مقابل داروخانهها بهعنوان تنها عرضهکننده قانونی شیر خشک در سطح کشور موظف به تهیه و توزیع شیر خشک جهت رفاه حال هم استانیها میباشند.
دکتر رضایی همچنین گفت: زمان پرداخت هزینه شیر خشک از طرف داروخانهها محدود بوده اما پیگیر این موضوع هستیم در صورت امکان مدتزمان آن را برای داروخانهها بیشتر کنیم تا توان مالی آنها افزایشیافته و در نتیجه برای خرید و تأمین شیر خشک با مشکل مواجه نشوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: همچنین سازمان غذا و دارو اخیراً اعلام کرده است در صورتی که ثابت شود داروخانهای در جهت تأمین شیرخشک همکاری لازم را نداشته و این موضوع توسط کارشناسان معاونتها اثبات شود داروخانه متخلف از لیست داروخانه شبانهروزی، ویژه و منتخب حذف میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بهمنظور بررسی وضعیت دارویی و توزیع شیر خشک در داروخانههای شهرستانهای گناوه و دیلم، توسط معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بازدید سرزده صورت گرفت.
در راستای ارزیابی عملکرد داروخانههای شهرستانهای گناوه و دیلم در زمینه وضعیت دارویی و توزیع شیر خشک، از تعدادی از داروخانههای روزانه، شبانهروزی و منتخب بازدید شد و جهت پوشش بهتر شیر خشک در آن شهرستان به مؤسسین داروخانهها راهکارها و دستورات لازم را جهت تهیه و توزیع هر چه بهتر آن فرآورده ارائه شد.
انتهای پیام
∎