کد خبر : ۷۰,۹۰۵
۱۰ اسفند ۱۴۰۲ ۰۹:۲۸
درحالی‌که بسته کمکی ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان با مشکل مواجه شده، پنتاگون در حال بررسی تامین چهار میلیارد دلاری تسلیحات کی‌یف است.
 چندین مقام آمریکایی گفته‌اند ارتش ایالات متحده در حال بررسی این است که آیا از آخرین بودجه اختصاص داده شده‌اش برای اوکراین استفاده کند، یا نه. این در شرایطی است که هیچ تضمینی وجود ندارد که قانونگذاران این مبلغ را در بحبوحه بحث‌های شدید بر سر تجدید کمک به کی‌یف، جایگزین خواهند کرد.
 
شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد: پنتاگون پیشتر توضیح داده بود که تا زمانی که کنگره اجازه هزینه‌های جدید را ندهد، نمی‌توان از این بودجه استفاده کرد اما مقامات پنتاگون اکنون در جستجوی راهی هستند که به آن اجازه می‌دهد از چهار میلیارد دلار آخر خود برای تسلیح کی‌یف استفاده کند.
 
مقامات دفاعی آمریکا که خواستند نامشان فاش نشود، تاکید کردند که هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است، اما گفتند که ارتش در حال بررسی گزینه‌های خود است، زیرا نیروهای اوکراینی با شکست‌های بزرگی در میدان نبرد روبرو هستند.
 
سرهنگ «گارون گارن» سخنگوی پنتاگون در پاسخ به سوال سی‌ان‌ان در مورد امکان استفاده از این منبع چهار میلیارد دلاری قبل از تخصیص اعتبارات جدید گفت که وزارت دفاع به ترغیب کنگره ادامه می‌دهد تا مکملی را برای حمایت از اوکراین در مواقع ضروری تصویب کند.
 
به گزارش شبکه سی‌ان‌ان، اگرچه کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین در اوایل ماه جاری توسط سنا تصویب شد، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان هفته‌هاست که این کمک را متوقف کرده‌اند و خواستار اصلاحات اساسی در سیاست مرزی ایالات متحده برای جلوگیری از جریان مهاجرت غیرقانونی هستند.
 
«مایک جانسون» رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا حتی پس از دیدار با جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور و رهبران کنگره در هفته جاری از به رأی گذاشتن این لایحه خودداری کرد و سرنوشت آن را نامشخص گذاشت.
 
در حالی که واشنگتن پس از آغاز عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ به سرعت به پشتیبان اصلی کی‌یف تبدیل شد، کمک‌های ایالات متحده پس از صد حمله اوکراین در تابستان گذشته که هیچ دستاورد قابل توجهی نداشت، متوقف شد.
 
مقامات اوکراینی خواستار تسلیحات بیشتر در طول جنگ شده‌اند و طبق گزارش‌ها، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین هفته گذشته هشدار داد که کشورش بدون حمایت مستمر ایالات متحده «مطمئناً در جنگ شکست خواهد خورد».
 
مسکو بارها هشدار داده است که انتقال تسلیحات خارجی به اوکراین تنها باعث طولانی شدن جنگ می‌شود، بدون اینکه از اهداف نظامی آن جلوگیری کند.
 
انتهای پیام

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید