رسانههای مطرح جهان عرب با پوشش لحظه به لحظه شمارش آراء در انتخابات ریاست جمهوری ایران به پیروزی مسعود پزشکیان در این انتخابات پرداختند.
با پایان شمارش آرا دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران، رسانههای مطرح جهان عرب به پیروزی مسعود پزشکیان در این انتخابات و افزایش میزان مشارکت نسبت به دور نخست پرداختند.
سایت آمریکایی الحره درباره انتخابات ایران نوشت: مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران توانست اکثریت آرا را به دست آورد. این دور از انتخابات از سوی کشورهای مختلف به شدت پیگیری میشد چرا که ایران یک کفه قدرتمند در منطقه به شمار میآید و این انتخابات در شرایط متشنج منطقه برگزار شد.
اسکای نیوز امارات نیز در این خصوص گزارش داد: نامزد اصلاح طلبان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران توانست بیش از ۱۶ میلیون رأی به دست آورد. میزان مشارکت در این دور از انتخابات نزدیک به ۵۰ درصد بود.
سایت سی ان ان عربی در این باره نوشت: پزشکیان توانست در یک انتخابات مهم و در شرایط متشنج خارجی رقیب خود را کنار بزند و زمام امور کشور را در دست بگیرد. میزان مشارکت نیز به ۴۹.۸% رسید.
وبگاه خبری القاهره نیز با اشاره به نتایج انتخابات گزارش داد: مسئولان ایرانی روز گذشته چندین نوبت روند رأی گیری در مراکز اخذ رأی را تمدید کردند. در حالی که در دور نخست، ۶۰ درصد از واجدین شرایط در پای صندوقهای رأی حاضر نشدند، دور دوم شاهد افزایش درصد مشارکت شهروندان ایرانی بود.
بخش عربی میدل ایست نیز نوشت: در حالی که میزان مشارکت در دور دوم انتخابات ایران نزدیک به ۵۰ درصد بود، مسعود پزشکیان توانست با کسب ۵۵ درصد از آرا به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور انتخاب شود. مدت زمان رأی گیری نیز چندین نوبت تمدید شد.
سایت شبکه الجزیره در این باره گزارش داد: در رقابت میان نامزدهای اصولگرایان و اصلاح طلبان، مسعود پزشکیان موفق شد اکثریت آرا را از آنِ خود کند. میزان مشارکت در این دور از انتخابات نزدیک به ۵۰ درصد بود.
شبکه المیادین نیز در این خصوص نوشت: در حالی که مسعود پزشکیان از نخستین مراحل آغاز انتخابات در ایران به صورت گسترده از سوی طیف اصلاح طلبان حمایت میشد، آرا جریان اصولگرایان به دلیل تعدد نامزدها به ویژه حضور محمد باقر قالیباف به چند دسته تقسیم شد.
روسیا الیوم در این باره گزارش داد: مسعود پزشکیان موفق شد بیش از ۱۶ میلیون رأی در مقابل ۱۳ میلیون رأی سعید جلیلی، به دست آورد. بیش از ۳۰ میلیون شهروند ایرانی در این دور از انتخابات پای صندوقهای رأی حاضر شدند و میزان مشارکت از دور نخست، بیشتر شد.