رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وزارت دفاع به عنوان وزارت پیشران، کمک کننده سایر وزارتخانههاست و خوشبختانه در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ظرفیت های خوبی برای همکاری های مشترک در حوزه محیط زیست وجود دارد.
شینا انصاری در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای سازمان جغرافیایی وزارت دفاع ضمن اشاره به مسائل مرتبط با محیط زیست در کشور اظهارکرد: فناوریهای دادهبرداری و سامانههای پردازشی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح میتواند در بخشهای زمینی، دریایی، هوایی و موضوعاتی مانند آلایندهها، گردوغبار، آتشسوزیها در عرصه های تحت مدیریت سازمان، تالاب ها و دریاها، فرونشست زمین، و پیشآگاهی و مدلسازی انتشار ذرات و آلایندهها و شناسایی کانونهای گردوغباری ابزاری موثر برای برنامه ریزیها و تصمیمات بهنگام مدیریتی باشد.
وی افزود: بهرهگیری از ظرفیت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در تهیه اطلسها و نقشههای زیستبومی می تواند از زمینههای مشترک همکاری فی مابین باشد.
در این دیدار امیر سرتیپ دوم مجید فخری - رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح - با بیان خدمات جامع این سازمان گفت: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بر اساس نیازهای کشور رشد کرده و از ظرفیتهای بالایی برخوردار است.
وی با بیان اقدامات سازمان متبوعش در ذخیره دادهها و داشتن دادههایِ دورههای زمانی بلندمدت اظهارکرد: اندوخته دادهها همراه با دانش پردازش و روشهای ترکیب اطلاعات کمک میکند که بتوانیم به تصمیمهای بهتری دست یابیم.
فخری خاطرنشان کرد: سازمان جغرافیای نیروهای مسلح با ۱۰۳ سال سابقه در حوزه علوم نقشهبرداری و اطلاعات جغرافیایی امروز به عنوان رکن اساسی تامین اطلاعات جغرافیایی غرب آسیا تلاش کرده با تجهیز خود به سامانههای دانشی، خدمت موثری هم در بخش کشوری و هم در بخش نظامی برای کشور ارایه دهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در پایان این دیدار مقرر شد تفاهمنامه همکاری بین دو سازمان با اولویت پیگیری و نهایی شود.