کد خبر : ۷۵,۷۰۱
۲۳ آذر ۱۴۰۳ ۱۲:۱۸
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت حذف و کاهش روغن‌های نباتی هیدروژنه تاکید کرد.

 احمد اسماعیل‌زاده با بیان اینکه مصرف روغن‌های نباتی (هیدروژنه) از منظر سلامتی مورد تایید نیست، اظهار کرد: روغن‌های نباتی حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع هستند که سبب افزایش کلسترول می‌شوند. روغن‌های نباتی علاوه بر سطح بالای اسیدهای چرب اشباع، حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب ترانس نیز هستند.

وی افزود: اسیدهای چرب ترانس بدترین نوع چربی‌ها هستند. بررسی‌ها بیانگر این است که روغن‌های نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب می‌شود. 

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: روغن‌های نباتی در خانه‌ها و صنعت برای تولید کیک، کلوچه و سایر اقلام خوراکی استفاده می‌شود. حذف و کاهش مصرف روغن‌های نباتی هیدروژنه به سلامت بسیار کمک می‌کند.

انتهای پیام

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید