خارگ نیوز: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برخی از پزشکان داروی آی وی آی جی برای بیماران مبتلا به کرونا مینویسند در حالی که این دارو تاثیر خاصی در کنترل این بیماری ندارد.
به گزارش خارگ نیوز، یحیی رضایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بیان کرد: برخی از پزشکان داروی آی وی آی جی که برای بیماران خاص از جمله مبتلایان به سرطان خون و ام اس به کار میرود برای بیماران کرونا تجویز میکنند، در حالی که وزارت بهداشت این دارو را به عنوان داروی مبتلایان کرونا مطرح نکرده است و بر همین اساس، از بیمارستانهای دولتی، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی استان خواستهایم به پزشکان بگویند این دارو را در نسخه بیماران کرونایی ننویسند.
او ادامه داد: هر ویال (شیشه محتوی دارو) داروی آی وی آی جی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است و با توجه به اینکه جزء فهرست داروهای کرونا نیست، بیمه هم تعهدی به پرداخت هزینه آن ندارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این دارو به طور غیرمستقیم به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
رضایی همچنین با اشاره به اینکه داروی بیماران کرونایی بیش از نیاز در بوشهر وجود دارد، عنوان کرد: تمام داروهایی که اکنون برای بیماران کرونایی استفاده میشود بیش از نیاز در استان وجود دارد و مشکلی در این زمینه نیست. این داروها تولید داخل هستند و نگرانی در خصوص تامینشان نداریم.
او درباره کمبود داروی مادوپار ویژه بیماران پارکینسون هم گفت: این داروی وارداتی است و اکنون در کشور با کمبود آن رو به رو هستیم و حدود ۵۰ روز است که به همین علت سهمیهای به استان داده نشده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در صورتی که سهمیه مناسبی در اختیارمان قرار گیرد میان همه نقاط استان توزیع میشود، اما در صورتی که سهمیه محدود باشد به مناطقی که پزشک متخصص این بیماری وجود دارد، سهمیه داده میشود.
او بیان کرد: با توجه به اینکه این دارو مشابه داخلی دارد، کمتر وارد میشود.