کد خبر : ۷۶,۴۱۹
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ ۱۹:۴۹
امام جمعه دیر گفت: شهرستان دیر با تقدیم ۲ شهید و چندین جانباز در پیروزی انقلاب اسلامی در استان بوشهر پیشگام بوده است.
حجت الاسلام سیدعلی حسینی صبح شنبه در آئین زنگ انقلاب در مدرسه سوره با گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهرستان دیر در جریان پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان احمد حیدری و سمنبر عالی و چندین جانباز تقدیم نظام مقدس اسلامی کرده و پیشگام انقلاب بوده است.
 
امام جمعه دیر افزود: حکومت ستمشاهی یک رژیم فاسد بود که با کودتای آمریکایی انگلیسی روی کار آمد و از سفارت آمریکا و انگلیس دستور می‌گرفت و وابسته به بیگانگان بود.
 
وی ادامه داد: انقلاب ما یک انقلاب صد در صد مردمی بود و با رهبری امام و فداکاری ملت به پیروزی رسید و تا امروز با وجود توطئه‌ها و تحریم‌های دشمنان و جنگ هشت ساله به‌خاطر حضور مردم و شما دانش آموزان تداوم داشته و دارد.
 
امام جمعه دیر بیان کرد: همه ما امروز وظیفه داریم در صحنه باشیم و در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنیم و از این طریق با آرمان‌های امام و با رهبر انقلاب تجدید بیعت خواهیم کرد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید