کد خبر : ۷۷,۱۹۶
۱۲ فروردین ۱۴۰۴ ۲۱:۲۳
وزیر ورزش و جوانان در جشن ملی روز پرچم گفت: هیچ مجموعه‌ای در به اهتزاز درآوردن پرچم کشورمان در عرصه‌های بین المللی به اندازه ورزشی‌ها نقش ندارد و تلاش دسته جمعی ورزش این است که پرچم ایران صدها بار برافراشته شود.
منطقه فرهنگی، گردشگری عباس آباد به منظور گرامیداشت روز جمهوری اسلامی ایران، بعد ازظهر امروز ۱۲ فروردین ماه، جشن ملی پرچم را برگزار کرد. جشن ملی تکریم پرچم بیش از یک دهه است که با هدف انسجام، وحدت و حمایت قاطع ملت از نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و پرچم سه رنگ کشورمان طی آیینی باشکوه در این مراسم توسط مردم پایتخت به اهتزاز در می آید.
 
احمد دنیا مالی، وزیر ورزش وجوانان نیز در کنار سایر مقامات خارجی و داخلی به عنوان مهمان ویژه در یازدهمین رویداد تکریم پرچم حضور داست و در این مراسم سخنرانی کرد.
 
وی که سابقه طولانی مدتی در شهرداری و شورای تهران دارد در ابتدای صحبت‌هایش به تلاش‌هایی که برای ساخت مجموعه فرهنگی گردشگردی عباس آباد صورت گرفته، اشاره کرد و گفت: یادی کنیم از کسانی که این مجموعه با عظمت را ساختند. مرحوم مهندس بهنام اتابکی خیلی برای اینجا زحمت کشید. خود من معاون آقای چمران در شورای شهر تهران بودم و می‌دانم در دو دهه گذشته چه خدمات ارزشمندی برای منطقه عباس آباد ارائه شده است. امیدواریم نتیجه این زحمات رضایت‌مندی مردم باشد.
 
وی در خصوص گرامیداشت روز تاریخی ۱۲ فرودین ماه افزود: ما بعد از انقلاب، برای پرچم مقدس کشورمان ۲۴۰ هزار شهید دادیم. اخیرا رییس جمهور آمریکا حرف‌هایی زده است. البته ما می‌دانیم ایشان آدم متعادلی نیست و هر روز می‌گوید فلان سرزمین باید مال ما باشد. ما حرف‌های او را جدی نمی‌گیریم اما این را هم می‌گوییم، آمریکا هر خبطی کند، هر پایگاهی که در منطقه داشته باشند برایمان یک هدف خواهد بود. ما در جنگ ۸ سال دفاع مقدس یاد گرفتیم که آتش به اختیار باشیم.
 
وی در ادامه این موضوع خاطرنشان کرد: هر چند که باید بگویم ما دنبال جنگ نیستیم و امنیت منطقه و همسایگان برایمان خیلی مهم است. اگر فشار آمریکایی‌ها و غربی‌ها نبود ما حتی وارد جنگ تحمیلی با صدام هم نمی‌شدیم. پس بهتر است رییس جمهور آمریکا اطلاعات جامعه‌شناسی خود در مورد ایران را بالا ببرد. کهنه سوارانی مثل من که در زمان انقلاب ۱۸ ساله بودند در ۱۲ فروردین ۵۷ انتخابات جمهوری اسلامی را رقم زدیم و در این ۴۶ سال تا الان با ترفندهای آمریکایی‌ها زندگی کردیم. الان هم دارایی‌ها ما را بلوکه کردند و از رفتار غیر دوستانه‌ای فروگذار نبودند. ما جامعه ولایتی داریم و گوش به فرمان رهبر هوشمندی هستیم که مطمئنا با افتخار از این مسیر هم عبور می‌کنیم.
 
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اهتزاز درآمدن پرچم ایران در عرصه‌های بین المللی تصریح کرد: شاید هیچ مجموعه‌ای در به اهتزاز درآوردن پرچم کشورمان در عرصه‌های بین المللی مثل ورزش نقش نداشته باشد. ما امسال رویدادهای بزرگی در آسیا و جهان داریم که اولین آن المپیک دانش آموزی است که چند روز دیگر با کاروان ١٨٠ نفره در آن شرکت می‌کنیم. تمام تلاش‌های ما در وزارت ورزش و فدراسیون‌ها این است که پرچم کشورمان صدها بار به اهتزار در بیاید و سرودمان نواخته شود.
 
انتهای پیام

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید