کد خبر : ۷۷,۲۳۴
۱۷ فروردین ۱۴۰۴ ۱۹:۵۸
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر که از دوازدهم فروردین آغاز شده، وارد ششمین روز خود شد.
 مصطفی حاجی رضایی اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی، آلودگی نفتی مشکوک به اسلاج و نفت خام در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر مشاهده شد که بلافاصله با اعزام قایق‌های گشت مقابله با آلودگی دریایی، عملیات پاک‌سازی انجام گرفت.
 
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: پس از پاک‌سازی اولیه، به طور مجدد آلودگی دیگری در همان منطقه مشاهده شد که تیم‌های عملیاتی وارد عمل شده و آلودگی را جمع‌آوری کردند.
 
وی ادامه داد: در این راستا، شناور «دریاپاک ۱» به سمت بویه ۱ اعزام و تا سواحل اسکله‌های «جلالی» و «ریشهر» و «سرتل» عملیات پاک‌سازی و پایش انجام شد.
 
حاجی رضایی افزود: برای اطمینان از عدم گسترش آلودگی، عملیات پایش با شناورهای ویژه انجام شد که نشان داد آلودگی جدیدی در محدوده موردنظر رؤیت شده است.
 
وی تأکید کرد: با این وضعیت، عملیات پاک‌سازی آلودگی نفتی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر وارد روز ششم شده و تا پاک‌سازی کامل ادامه می‌یابد.
 
حاجی‌رضایی یادآور شد: منشأ ایجاد آلودگی در حوالی لنگرگاه خارجی بندر بوشهر همچنان نامشخص بوده و از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید