کد خبر : ۷۷,۳۸۸
۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۴:۵۹
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) سایت‌ها و مواضع پدافندی منطقه جنوب شهید بوشهریان و توان عملیاتی و آمادگی دفاعی آن را مورد ارزیابی قرار داد.
امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد با حضور در سایت‌ها و مواضع پدافندی منطقه جنوب شهید بوشهریان توان عملیاتی و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی عملیاتی قرار داد.
 
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) در این بازدید با کارکنان پایور و وظیفه سایت‌ها و مواضع پدافندی منطقه پدافند هوایی جنوب شهید بوشهریان دیدار و از عملکرد مطلوب و تلاش‌های شبانه‌روزی این یگان عملیاتی در برقراری امنیت اماکن حساس ابراز خرسندی کرد.
 
وی با تأکید بر استفاده از نیروهای متخصص جوان، اظهار کرد: در دنیای امروز بکارگیری نیروی متخصص جوان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت و توسعه جوامع شناخته می‌شود.
 
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص)، تصریح کرد: نیروی پدافند هوایی کشور در تربیت نیروی جوان متخصص و با انرژی، خلاقیت و ایده‌های نوآورانه خود توانسته تحول شگرف در عرصه‌های نظامی ایجاد کنند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید