خارگ نیوز: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سهمیه دارویی این استان متناسب با جمعیت آن نیست اما با پیگیری های انجام شده داروی مورد نیاز تامین شده است.
به گزارش خارگ نیوز،دکتر یحیی رضایی روز دوشنبه در نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی افزود: در راستای تامین داروهای موردنیاز در استان بوشهر تلاشهای گستردهای صورت گرفته و پیگیری ویژهای در این راستا انجام شده است.
وی بیان کرد: استان بوشهر حدود ۱٫۵ درصد از جمعیت کل کشور را در خود جای داده است و جمعیت شناوری هم در استان شاغل هستند ولی سهم دارویی استان یک درصد از کل کشور است.
رضایی با اشاره به اینکه مرز آبی برای استان بوشهر هم یک فرصت و هم یک تهدید است، ادامه داد: ورود برخی از کالاها به صورت قاچاق مشکلاتی را ایجاد میکند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشنهاد میشود اگر دولت سهمیهای را برای ورود کالاها میدهد، این کالاها سلامت محور نباشند تا شاهد بروز مشکلات بهداشتی نباشیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: تلاش شده تا از همه ظرفیتهای تخصصی در دشتستان استفاده شود و همه تخصصها در بیمارستان شهید گنجی برازجان ارائه خدمت کنند.
دکتر جعفر زارعیزاده افزود: بیمارستان شهید گنجی برازجان بعد از بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر دومین بیمارستان بزرگ استان است.
وی با اشاره به برخی از کمبودها در بخش مراقبتهای ویژه افزود: با پیگیری صورت گرفته هشت دستگاه ونتیلاتور و هشت تخت ویژه، ۲ دستگاه سونوگرافی و ۲ دستگاه رادیولوژی در بیمارستان شهید گنجی اضافه شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با خدمات خوبی که در بیمارستان برازجان ارائه شده است، شاهد کاهش بار مراجعهها به مرکز استان هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اورژانس هستهای بوشهر از طرحهای مهمی است که ساخت و تجهیز آن در مراحل پایانی است و به زودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
دکتر ایرج بیژنی اضافه کرد: این بیمارستان دارای ۱۱۰ تخت است که امید میرود با توجه به پیشبینی پیک شیوع کرونا در پاییز، با بهرهبرداری از این بیمارستان شاهد کاهش کمبود تخت در استان باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ تخت ویژه در این بیمارستان راهاندازی میشود تصریح کرد: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی در مجاورت بیمارستان شهدای خلیجفارس در حال ساخت است که مرحله اسکلت را پشت سر میگذارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص بیمارستان جایگزین ۱۷ شهریور برازجان بیان کرد: اسکلت مرحله اول پروژه اجرا شده است که در حال حاضر با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
وی گفت: پیشبینی ما برای بیمارستان جایگزین بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان ۲۴۰ تخت بود که اکنون ۱۶۰ تخت آن عملیاتی شده است.