کد خبر : ۹,۲۸۰
۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ۱۳:۱۶
رطب و خرما قبل از مصرف باید شسته شود
خارگ نیوز: مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما قبل از مصرف باید شسته شود.
به گزارش خارگ نیوز، فریده نظری روز سه‌شنبه در خصوص نحوه خرید و نگهداری رطب و خرما در شرایط شیوع بیماری کرونا به رسانه‌ها اعلام کرد: رطب و خرما را در بسته‌بندی‌های بهداشتی و از مراکز معتبر، شناخته شده و بهداشتی خریداری و از خرید انواع فله‌ای و بدون بسته‌بندی خودداری کنید.
 
وی اضافه کرد: به سالم بودن بسته‌ بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو، تاریخ‌مصرف،  تولید و انقضا توجه کنید.
 
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قبل از مصرف ابتدا دانه‌های خرما را به‌طور مجزا با آب سالم بشوئید زیرا خرما ازجمله خوراکی‌هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی‌های احتمالی در زمان برداشت، بسته‌بندی و عرضه پاک شود.
 
این کارشناس بهداشتی تاکید کرد: از تماس مواد گندزدا مانند الکل و آب‌ژاول با خرما به‌صورت مستقیم باید خودداری شود.
 
این مسئول بهداشتی گفت: اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرماها را درون ماکروفر یا هر وسیله گرماساز دیگر حرارت داده و سپس میل کنید حرارت به میزان 70 درجه سلسیوس و به مدت یک دقیقه باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.
 
نظری اظهار کرد: حرارت دهی باید به‌گونه‌ای باشد که حرارت به همه نقاط خرما برسد درصورتی‌که دسترسی به ماکروفر یا وسایل گرماساز دیگر مقدور نباشد با گذاشتن خرما درون ظرف و حرارت دادن آن بر روی شعله ملایم از ایمن بودن خرما مطمئن شوید.
 
وی گفت‌: رطب باید در دمای یخچال و به‌دور از گرمای محیط نگهداری شود اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظرف در بسته اشکالی ندارد همچنین از مصرف زیاد خرما مثل سایر مواد قندی و شیرینی باید خودداری کرد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید