با امضای ۴ سند، شرکت های داخلی و خارجی با شرکت پایانه های نفتی ایران همکاری می کنند.
در حاشیه آخرین روز از بیست و سومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۴ سند همکاری در حوزه فعالیت شرکت پایانه های نفتی ایران با حضور مدیران عامل شرکت پایانه های نفتی ایران و شرکت های طرف قرارداد و همچنین رضا خلیلی، معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور عملیات غیر صنعتی منعقد شد.
در اولین تفاهم نامه شرکت دانلوپ انگلیس قرار است اجرای طرح یکسان سازی مشخصات فنی هوزهای شناور و زیرآبی متصل به گوی های شناور را بر عهده بگیرد.
رایزن اقتصادی انگلیس در این مراسم ضمن ارزیابی مثبت این تفاهم نامه گفت: امیدواریم این تفاهم نامه به نتیجه برسد تا هر دو کشور از منافع آن بهره مند شوند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که چنین قراردادهایی بین دو کشور منعقد شود و گفت: امیدواریم این تفاهم نامه نمونه های دیگری هم داشته باشد و بتوانیم روابط اقتصادی را گسترش دهیم.
رضا خلیلی، معاون عملیات غیرصنعتی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه این قرارداد در برهه حساس خروج آمریکا از برجام بسیار کلیدی و مهم است گفت: از اتحادیه اروپا برای حمایت از برجام تشکر می کنیم و امیدواریم این موضوع همچنان ادامه داشته باشد و طرفین به تعهدات خود پایبند باشند.
امضای تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی
در دومین تفاهم نامه جهاد دانشگاهی قرار است مطالعاتی را برای توسعه دانش در شرکت پایانه های نفتی ایران انجام دهد و پیش از این هم جهاد دانشگاهی در همکاری با شرکت پایانه های نفتی ایران بازوی بارگیری را برای اسکله شماره ۱۰ پایانه نفتی خارگ اجرا کرده است.
پیروز موسوی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران در این مراسم با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری برای استفاده از توان داخل در جهت رشد و ارتقا و پیشرفت کشور گفت: شرکت پایانه های نفتی ایران بیشترین قرارداد ها را با جهاد دانشگاهی دارد و عمده این قراردادها عملیاتی شده اند.
وی افزود: اخیرا نیز بازوی بارگیری سکوی شماره ۱۰ پایانه خارگ ساخته و نصب شده و به زودی به بهره برداری می رسد.
حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی نیز با اشاره به پروژه های گسترده ای که از سوی جهاد دانشگاهی برای وزارت نفت انجام شده گفت: تحریم های جدید برای ایران فرصت خوبی به منظور تقویت توان داخل است و از مسئولین خواهشمندیم که توانایی های زیاد متخصصان داخلی را مد نظر قرار دهند.
امضای قرارداد برای نوسازی اسکله آذر پاد
در سومین قرارداد امروز شرکت مهندسی و ساخت طرقه قرار است به منظور نوسازی اسکله آذر پاد اقدام کند.
پیروز موسوی با بیان اینکه اسکله غربی با نام آذر پاد در سال ۱۹۷۰ به بهره برداری رسیده و ۱۱۰۰ متر طول دارد و ۱۵۰۰ متر از خط ساحلی فاصله دارد گفت: ۴ پهلوگاه از ۱۴ عدد این اسکله در زمان دفاع مقدس بمباران شد و تعمیرات اساسی از آن زمان انجام نشده است.
وی اعتبار این پروژه را ۷۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: سه پهلوگاه این اسکله مربوط به نفتکش های غول پیکر است که نقش حیاتی در صادرات نفت دارد.
محمود محمدی، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت طرقه انرژی نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه صنعت نفت در کشور گفت: تک تک مردم به تلاش های کارکنان نفت واقف هستند و تلاش های این عزیزان را در زمان دفاع مقدس از یاد نمی برند و انجام این پروژه برای شرکت ما یک افتخار بزرگ است.
همچنین در تفاهم نامه دیگری شرکت پایانه های نفتی ایران و وزارت دفاع برای تخلیه خطوط لوله زیر دریایی نفت خام منتهی به گوی های شناور در بندر گناوه تفاهم کردند.
موسوی با بیان اینکه این خطوط از سال ۶۲ دارای نفت هستند و امکان آلودگی زیست محیطی وجود دارد گفت: این تفاهم برای ما بسیار مهم است و می تواند مخاطرات زیست محیطی ما را بر طرف کند.