خارگ نیوز: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: همزمان با آغاز مهاجرت پرندگان شکاری به این استان طرح مقابله با کوخهنشینی با همکاری گشت مشترک یگانهای حفاظت محیط زیست و مشارکت جوامع محلی به اجرا درآمدهاست.
به گزارش خارگ نیوز، فرهاد قلینژاد اظهار داشت: در اجرای این طرح تاکنون یگانهای حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان و منطقه حفاظت شده حله در مناطق رودشور، سمعیا، چهل زرعی عرب و عجم هشت کوخه را تخریب و ۱۰ رشته تور و طناب و سه بهله دلیجه و سه قطعه قمری نیز کشف کردند.
وی اضافه کرد: بحری، شاهین، بالابان، طرلان، دلیجه و لیل از جمله پرندگان شکاری شاخص استان بوشهر هستند که در معرض خطر زندهگیری از متخلفان صید و شکار قرار دارند.
قلینژاد ادامه داد: زنده گیری پرندگان شکاری به طور عمده با هدف قاچاق به کشورهای خلیج فارس صورت میگیرد که با اقدامهای حفاظتی صورت گرفته این مهم در چند سال گذشته به حداقل رسیدهاست.
وی بیان کرد: براساس استاندارد باید برای هر یکهزار هکتار از اراضی زیر نظر حفاظت محیط زیست یک محیط بان وجود داشته باشد ولی با این وجود اکنون استان بوشهر با داشتن مساحت ۱۷۷ هزار هکتاری تنها حدود ۶۰ محیط بان دارد و با این شرایط هر محیط بان بوشهری ۳ برابر فضای استاندارد را محیطبانی میکند.