امام جمعه خارگ گفت: اگر درآمدهای اداره بنادر و دیانوردی استان از طریق بانکهای استان به حساب تهران واریز نشود، توانایی بیشتری برای اجرای برنامهها خواهد داشت.
حجت الاسلام موسی کمالی اظهار کرد: در بحث دریانوردی خارگ به واسطه حضور کشتیهای نفتکش بیش از سایر بندرهای کشور در جهان شناخته شده است اما در این میان باز خارگ مظلومترین است و برخلاف دنیا، در استان و کشور، خارگ به عنوان یک بندر بزرگ بین المللی مطرح نیست و این میطلبد که اداره بندر و دریانوردی در راستای معرفی این جزیره تلاش کند.
وی افزود: امیدواریم درآمدهای اداره بندر مستقیماً به حساب تهران واریز نشود و ابتدا در بانکهای جزیره و استان باشد تا علاوه بر گردش حساب، اعتباراتی هم به استان تعلق گیرد و دست بندر برای اجرای برنامهها بازتر باشد و باید تلاش شود که این بودجهها جذب شوند و سهم اداره بندر منطقه نیز داده شود.
امام جمعه خارگ عنوان داشت: در اینجا حق لایروبی گرفته میشود اما یکبار هم لایروبی صورت نگرفته است و این هم نعمتی است که اینجا نیاز به لایروبی ندارد و لذا چه خوب است که هزینه آن به خود خارگ داده شود تا از این وضعیت خارج شود.
وی بیان کرد: خوشحالیم که دو سالن مجهز و در خور شان مردم خارگ افتتاح شد و امیدواریم کارهای باقی مانده نیز اجرا شوند، امیدواریم در خصوص صیادان نیز حال که گمرک و شیلات به فکر نیستند، اداره بندر با اینکه وظیفهاش نیست همت کند و در خصوص ایجاد موج شکن و بقیه امور صیادان تلاش کند و 20 مترزمین نیز در بوشهر برای احداث اسکله خارگ تعلق گیرد.
کمالی با تقدیر از زحمات رئیس پیشین اداره بندر خارگ خاطرنشان کرد: از زحمات زارع که در طول مدت حضورشان تلاش کردند باید تقدیر کنیم و امیدوارم حضور مهندس نکیسا نیز منشا برکاتی برای مردم خارگ باشد، ما خلاف قانون نمیخواهیم انجام شود اما چون مردم در تنگنا هستند، میشود از تبصرهها استفاده کرد و ما نیز برای اجرایی شدن طرحها به ایشان کمک خواهیم کرد.