کد خبر : ۲۵,۳۳۹
۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۱۵
امام جمعه خارگ گفت: بودجه خدماتی نفت برای مردم خارگ برای اینکه مدیران آن دغدغه کمتر و تمرکز بیشتری داشته باشند، در اختیار فرمانداری قرار بگیرد.
 حجت‌الاسلام موسی کمالی ظهر امروز در جلسه شورای اداری خارگ با حضور فرماندار بوشهر اظهار کرد: در سال‌های اخیر جلسات متعددی گرفته شده‌ و به جاهای خوبی رسیده‌ایم، مصوباتی تعیین شده، بودجه اختصاص یافته اما متاسفانه اجرا نشده است.
 
وی تصریح کرد: کسانی که در این جزیره خدمت می‌کنند جهادگران عرصه اقتصاد و امنیت هستند و با وجود مشکلات زیاد، با تدبیر و همدلی آن را مدیریت می‌کنند و این جای تقدیر دارد و توقع ما این است که مسئولان استان بپذیرند که خارگ جزء استان بوشهر است و مانند سایر نقاط استان برای آن برنامه‌ریزی کنند و بودجه اختصاص دهند.
 
امام جمعه خارگ اشاره کرد: امیدواریم قوانینی که در همه جای کشور اجرا می‌شود در خارگ هم اجرا شود یکی از مشکلات ما مشکلات صیادان خارگ است که 300 خانوار در این راه شبانه روز تلاش می‌کنند و باید مانند سایر نقاط بندری برای این‌ها هم بودجه‌ای اختصاص داده شود تا مشکلاتشان برطرف شود.
 
وی بیان کرد: وقتی سفیر ژاپن می‌خواست به خارگ بیاید کمی احساس شرمندگی می‌کردم که جزیره که 95 درصد نفت ایران را صادر می‌کند، اینگونه است و خارگ باید ویترین کشورمان باشد، چرا که سالانه 15 هزار خارجی  به اینجا رفت و آمد می‌کنند و باید زیبا باشد و زیبایی‌های ایران را به همه نشان دهد.
 
کمالی عنوان کرد: مسئولان باید خارگ را بدون نفت ببینند و با دید بازتری به حق آلایندگی و ارزش افزوده خارگ نگاه شود تا دست بخشدار و مسئولان برای آباد کردن خارگ بازتر باشد و رئیس جمهور نیز خبر خوبی داد که جاسک در آینده نیمی از صادرات نفت را به عهده خواهد گرفت و شاید اگر خارگ از این حالت استراتژیک خارج شود، به آن بیشتر رسیدگی شود.
 
وی افزود: گفته‌اند که در سال 91، حدود 400 میلیارد ریال به مردم خارگ از طریق نفت کمک شده است و می‌گویند این کمک‌ها نیز مستند است ما از این کمک‌ها متشکریم اما حرف ما این است که اگر این مقدار بودجه به استانداری و فرمانداری بوشهر داده شود و از آن طریق در اختیار بخشداری خارگ قرار گیرد تا رضایتمندی مردمی ایجاد شود و لذا امیدواریم مسیر اجرای این خدمات بهبود یابد.
 
امام جمعه خارگ اذعان داشت: در اکثر اوقات قول‌هایی داده می‌شود اما 50 درصد این قول‌ها عملی نمی‌شود ما معتقدیم اگر نفت در حوزه خود درگیر کارهای خدماتی نشود و در حیطه اصلی خود یعنی تولید نفت گام بردارد، قطعاً موثرتر عمل خواهد کرد و ثبات مدیریتی بیشتری هم خواهد داشت، چرا که دغدغه کمتری و تمرکز بیشتری خواهد داشت و این به نفع هر دو طرف است.
 
وی با اشاره به هزینه ایاب و ذهاب عنوان کرد: هزینه ایاب و ذهاب تنها یکی از این شرکت‌ها 280 میلیارد ریال برای پرواز است و این در حالی است که هزینه سالیانه کشتی، چون با بوشهر در ارتباط است، در حدود 18 میلیارد ریال است، ببینید که چه تعداد پرواز و برای چند نفر به خوزستان صورت می‌گیرد و این را مقایسه کنید با پروازهای کم بوشهر که همیشه پر است و یکی از علت هایش این است که استان نگاهی به این جزیره ندارد و این را رصد نمی‌کند.
 
کمالی خاطر نشان کرد: برای پروازها سالیانه 500 میلیارد ریال هزینه می‌شود، اما برای کشتی که نفت می‌خواهد 50 میلیارد ریال کمک کند، همه صدایشان در می‌آید و لذا تجریه ما می‌گوید که این بودجه را برای صیانت از صادرات نفت ایران در اختیار استانداری بوشهر بگذارند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید