عضو شورای اسلامی شهر خارگ گفت: معافیت یک فرزند از بومیان خارگ باید همچون فرزندان ارگانهای دولتی تحقق یابد.
جمشید شیخزاده ظهر امروز در دیدار با نماینده مردم بوشهر، گناوه و خارگ در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در بحث ورزش خارگ، از زمان انتصاب جمشیدی مدیرکل تربیت بدنی استان بوشهر، ورزش خارگ تضعیف شده و رو به فراموشی رفته است، ما در گذشته شاهد حضور ورزشکاران خارگ در ردههای ملی بودهایم، اما عدم حمایتها، ورزش خارگ را به فراموشی سپرده است و وی اصلاً خارگ را جزو این استان محسوب نمیکند.
وی ادامه داد: در زمینه بهداشت و درمان برخی از نیروهای غیربومی نیازمند مکان و غذا هستند، اما اگر در این زمینه از نیروهای بومی استفاده شود که ما در این زمینه در این جزیره نیروهای خوبی داریم، دیگر این مشکلات نخواهد بود و حسنوند، استاندار سابق نیز دستور پیگیری آن را به عوضپور، معاون برنامهریزی استانداری بوشهر داده بود، اما تاکنون پیگیری نشده است، امیدواریم این امر محقق شود.
عضو شورای اسلامی شهر خارگ با اشاره به خسارات اخیر سیل، عنوان کرد: در این سیل بسیاری از خانههای مردم آسیب دید، برآورد خسارات و همچنین فیلم و عکسهایی نیز به عنوان مستندات تهیه و ارسال شد اما با وجود اینکه به تمام شهرها برای پیشگیری از سیل بودجههایی اختصاص یافت، اما به جزیره خارگ هیچگونه بودجهای مبنی بر بازسازی این منازل نیز داده نشد و توجهی از جانب مدیریت بحران استانداری به ما نشده است و عملاً بازخوردی را شاهد نبودهایم.
وی اضافه کرد: ما در این جزیره، ادارات بسیاری از جمله میراث فرهنگی و بنیاد شهید را نداریم و مردم برای پیگیری برخی از برنامههای خود باید به خارج از جزیره مراجعه کنند که با توجه به مشکلات تردد این کار کمی سخت است.
شیخزاده تصریح کرد: در زمینه معافیت سربازی جوانان فرزندان بومیان این جزیره، با توجه به اینکه در زمان جنگ در منطقهای عملیاتی قرار داشتهاند و همپای صنعتگران نفت و نیروهای نظامی به دفاع از جزیره پرداختند، امیدواریم همچون فرزندان نیروهای ارگانهای دولتی، با پیگیری نماینده بوشهر شامل آنان نیز بشود و این درخواست عده زیادی از مردم است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث آموزش و پرورش نیز با توجه به نرخ کم دانشآموزان این منطقه، درجه 6 محسوب میشود و تنها 3 میلیون تومان بودجه به آن تعلق میگیرد که این بودجه کفاف خرج آنها را نمیدهد و باید به صورت ویژه به خارگ نگاه کرد و این در حالی است که بسیاری از مدارس خارگ نیز غیرقابل استفاده است و نیاز به نوسازی دارد.
عضو شورای اسلامی شهر خارگ در پایان بیان کرد: خارگ جزیرهای آلاینده محسوب میشود و حق آلایندگی آن نیز توسط شرکتهای آلاینده پرداخت میشود اما با توجه به شاخصههای موجود، تنها بودجهای اندک به خارگ اختصاص مییابد و حق آلایندگی ما به شهرهایی مثل عالیشهر و چغادک که آلاینده محسوب نمیشوند پرداخت میشود و سهم آنها از خود خارگ بیشتر است و این قضیه نیاز به پیگیری دارد.