وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: قرار شده بود علی الحساب مبلغی تحت عنوان اجرای مرحله دوم متناسب سازی به حساب بازنشستگان واریز کنیم و به دلیل اینکه در ساعات پایانی آخر سال هستیم و فردا ظهر عملیات بانکی متوقف می شود، زمان کافی برای تحقق این هدف وجود ندارد.
ب️ه گزارش خارگ نیوز، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: قرار شده بود علی الحساب مبلغی تحت عنوان اجرای مرحله دوم متناسب سازی به حساب بازنشستگان واریز کنیم و به دلیل اینکه در ساعات پایانی آخر سال هستیم و فردا ظهر عملیات بانکی متوقف می شود، زمان کافی برای تحقق این هدف وجود ندارد.
وی افزود: به همین دلیل قرار شد در اوایل فروردین ماه که نظام بانکی مجدد فعال شد، این مبلغ به حساب بازنشستگان واریز شود و مبلغ آن همانند عیدی، حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.