کد خبر : ۲۷,۵۹۱
۳۱ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۳۴
فرماندارگناوه: خسارت زلزله به زودی نهایی می‌شود
خارگ نیوز: فرماندار گناوه گفت: مراحل برآورد نهایی خسارات وارده از زلزله توسط کارشناسان دستگاههای اجرایی مرتبط در دست انجام است و در اسرع وقت جمع بندی ، نهایی و اعلام خواهد شد.
به گزارش خارگ نیوز، غلامرضا مهرجو روز دوشنبه در بازدید از روستاهای زلزله زده بخش مرکزی این شهرستان در شول افزود:بمحض اینکه نتیجه نهایی ارزیابی خسارت حاصل شد گزارش کار به استان بوشهر انعکاس داده می شود تا عملیات ساخت و ساز و ایمنی منازل مسکونی انجام شود.
 
وی گفت:  وقوع زلزله روز گذشته در مقیاس  ۵.۹ ریشتر ، تعدادی از روستاهای بخش مرکزی ازجمله شول، بهمنیاری غربی و شرقی، کلر، کمالی ، اسلام آباد و گمارون که به کانون زلزله نزدیک بودند دچار خسارت در حوزه ابنیه و دیوار منازل و واحدهای مسکونی  شدند.
 
مهرجو بیان کرد: اکیپ‌های ارزیاب از روز گذشته  در قالب دو تیم جمعیت هلال احمر و بنیاد مسکن کار امداد رسانی و ارزیابی نهایی خسارت را آغاز کرده اند.
 
فرماندار گناوه گفت: توزیع چادر اسکان موقت توسط جمعیت هلال احمر و با  نظر شوراهای اسلامی روستا و دهیاران در شب گذشته آغاز شد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در یک اکیپ ۱۰ نفره  درحال ارزیابی خسارات به واحدهای مسکونی که نیاز به تعمیر و احداث و کمک های بلاعوض دارند هستند که  هنوز ادامه دارد.
 
وی افزود: عمده خسارت وارده به تعدادی از روستاهای شهرستان در قسمت دیوار و واحدهای مسکونی که از استحکام قوی برخوردار نبودند ، بوده است.
 
وی اظهارکرد: به دامداران و مرغداران روستاهای زلزله زده بین ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارده شده است.
 
مهرجو گفت: فراهم کردن  فضای امن و آرام برای مردم شهرستان از بدو وقوع زلزله در اولویت کاری قرار گرفته است.
 
در این بازدید فرماندار گناوه از نزدیک از منازل آسیب دیده دیدن کرد و در جریان مسایل و مشکلات و نیازهای مردم قرار گرفت که بلافاصله از مسئولان مرتبط خواست در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات آنان اقدام کنند.
 
تامین چادر اسکان و آذوقه و سرعت بخشی در احداث و بهسازی  واحدهای مسکونی  و پرداخت تسهیلات از عمده خواسته‌های مردم روستاهای آسیب دیده از زلزله بود.
 
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت  ۱۱:۱۱ روز یکشنبه در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد که باعث قطعی برق، تلفن ثابت، اینترنت، تخریب دیوارهای خانه‌ها، ریزش کوه، شکستن شیشه‌ها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد.
 
شدت این زلزله در استان های خوزستان ، کهگیلویه و بویراحمد و فارس نیز احساس شد.
 
هم اینک خدمات زیرساختی از جمله ، برق ، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده برقرار است.
 
بیش از ۲۰ درصد از جمعیت ۱۰۵ هزارنفری گناوه در روستاها سکونت دارند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید