خارگ نیوز: معاون بهبود تولیدات گیاهی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون عملیات مبارزه با پورههای ملخ صحرایی در سطح پنج هزار و ۲۹۰ هکتار از مراتع این استان انجام شدهاست.
به گزارش خارگ نیوز، خسرو عمرانی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: همچنین در این مدت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار از اراضی استان بوشهر از نظر وضعیت ریزش آفت ملخ توسط ۴۵ اکیپ ردیابی و پایش شد.
وی بیان کرد: بیشترین مناطق تحت تاثیر پورههای ملخ صحرایی در شهرستان گناوه شناسایی و حشرههای کامل نیز در دیلم، گناوه، بوشهر و دشتستان دیده شدهاست.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون پورهها و ملخهای بالغ به زمینهای کشاورزی خسارتی وارده نکردهاند اما به صورت خیلی جزیی و محدود به عرصههای طبیعی این استان آسیب زدهاند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه بیشترین تجمع پورهها در مناطق کوهستانی و صعب العبور است انتظار میرود همکاری بیشتری از سوی دهیاران و شوراها با جهاد کشاورزی صورت گیرد.
عمرانی گفت: در عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان بوشهر ۶۰ اکیپ سمپاشی، ردیابی و پایش مشارکت دارند.
وی بیان کرد: اکیپهای ردیابی و پایش بلافاصله گزارش ریزش ملخ و یا خروج پورهها را اعلام میکنند و مبارزه با ملخهای بالدار و پورهها به صورت شیمیایی و با دستههای تخم در سطحهای محدود به صورت مکانیکی و تخریب کانونهای تخمریزی انحام شدهاست.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: در زمان حاضر ۱۱۰ عدد دستگاه انواع سمپاش پشتی اتمایزر، پشت تراکتوری، فرغونی، زنبهای توربولاینر، ULV و هواپیما آماده هستند و سموم مورد نیاز نیز تامین شدهاست.