خارگ نیوز: استاندار بوشهر گفت: ۱۲هزار ۲۷۲ انشعاب غیر مجاز آب در این استان وجود دارد که همه این انشعابها باید قطع شود.
به گزارش خارگ نیوز؛ عبدالکریم گراوند روز شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات آب استان بوشهر افزود: از این شمار انشعاب غیر مجاز آب در استان بر اساس اعلام شرکت آب و فاضلاب هشت هزار و ۵۱۵ انشعاب غیرمجاز در مناطق شهری و روستایی و سه هزار و ۷۵۷ انشعاب غیرمجاز هم در خانه باغهای استان وجود دارد.
وی تاکید کرد: ضمن اینکه انشعابهای غیر مجاز آب باید قطع شوند انشعابهایی هم که در گذشته دستور قطع آنان صادر شده بود همچنان باید قطع بمانند.
گراوند ادامه داد: در حالی که ظرفیت آب شیرین کن بوشهر در سال ۹۷، ۱۰ هزار متر مکعب بود و در سال ۹۸ این رقم به ۱۷هزار و ۵۰۰ مترمکعب رسید و با پیگیریها و اقدامهای صورت گرفته اکنون ظرفیت آن به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: با وجود مشکلات ناشی از شیوع کرونا، اما پیگیری و بررسی مشکلات حوزه آب با جدیت در دستور کار قرار دارد.
استاندار بوشهر بیان کرد: یکی از ظرفیتهای مهم تامین آب استان، آب شیرینکن ها است که در این زمینه شرکت آب و فاضلاب باید نهایت جدیت و پیگیری لازم برای تکمیل پروژههای آب شیرین کن را به کار گیرد.
وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات حوزه آب به صورت ویژه در استان دنبال می شود، اظهار داشت: با توجه به اهمیت آب شیرین کنها، شرکت آب و فاضلاب روند اجرای پروژههای این بخش را به صورت ویژه پیگیری کند.
استاندار بوشهر در مورد پروژه آب شیرین کن دلوار گفت: با توجه به اینکه این پروژه ۲ بار در آستانه اجرایی شدن قرار گرفت اما به دلیل مشکلات مالی پیمانکار اجرای آن به تعویق افتاد، شرکت آب و فاضلاب با قید فوریت نسبت به تعیین تکلیف این پروژه اقدام کند.
گراوند در مورد خط انتقال آب جم گفت: تامین آب جم از اولویتهای استان است و تنها راه حل برای حل مشکل آب در این شهرستان وارد مدار کردن آب شیرین کن است.
وی تاکید کرد: برای اصلاح و بازسازی شبکههای روستایی در نوار ساحلی استان، از ظرفیت دهیاریها و منابع مالی ملی و استانی استفاده شود.
استاندار بوشهر گفت: سال گذشته بیش از ۵۵۰ کیلومتر شبکه آب روستایی استان اصلاح و نوسازی شد و اکنون میتوان از ظرفیت منابع اعتباری ملی، استانی و دهیاریها برای این مهم استفاده کرد.