کد خبر : ۳,۸۸۴
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹
شرکت‏‌های این استان در تولید اقلام کرونایی پیشتازی کردند
خارگ نیوز: استاندار بوشهر گفت: شرکت‏های دانش بنیان این استان در تولید اقلام کرونایی از جمله ماسک، دستکش، الکل و مایع ضدعفومی پیشتازی کردند.
به گزارش خارگ نیوز؛ عبدالکریم گراوند سه‌شنبه در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید استان بوشهر با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: با شیوع ویروس کرونا شرکت‌های دانش بنیان این استان به سمت تامین نیازهای اساسی رفتند و اکنون نیز به مرحله‌ای رسیده اند که وارد فاز صادرات شده اند.

وی بیان کرد: در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان بوشهر در تامین ضدعفونی کننده با تولیدات خود آرام آرام بازار اشباع و منجر به تامین نیازهای مردم شدند.

گراوند ادامه داد: برای تامین الکل، استان بوشهراز خوزستان سهمیه می گرفت ولی رفته رفته شرکت‌های دانش بنیان توانمندی و دانش خود را بروز دادند و نیازهای استان را تامین کردند.

وی اظهارداشت: در موضوع کارخانه نوآوری بوشهر حمایت‌های خیلی خوبی صورت گرفته و کرونا شاید مانع کندی برخی کارها شد ولی این بیماری به روند اجرای زیرساخت‌ها ضربه نزد و چنانچه کرونا نبود کارخانه فناوری بوشهر حتی قبل از عید نوروز بهره‎برداری می‌شد.

گراوند ادامه داد: در کنار برج علم و فناوری دانشگاه، فاز نخسن پارک علمی فناوری از سوی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری حمایت ویژه شد که شاید اگر این حمایت‌ها نبود کار با مشکل مواجه می‎شد.

وی افزود: در استان بوشهر شرکت‌های دانش بنیان خارج از سیکل های قانونی و بصورت اولویت مورد حمایت قرار گرفتند.

استاندار بوشهر یادآورشد: باید شرکت های دانش بنیان حمایت و تقویت شوند تا جوانان با انگیزه مضاعف در توسعه استان ایفای نقش کنند.

وی افزود: در این راستا می‏ طلبد فاز دوم پارک علم و فناوری خلیج فارس تا پایان سال آماده شود تا ظرفیت ویژه استان بویژه در حوزه دریا استفاده بهینه شود و شاهد استفاده بیشتر از ظرفیت دریا در سال جهش تولید باشیم.

وی ادامه داد: در ارتباط مرکزهای رشد دشتستان، گناوه و دشتی نیز انتظار است با فراهم شدن شرایط حمایتی مناسب شتاب بیشتری به فعالیت دانش بنیانی این شهرستان ها داده شود.

استاندار بوشهر گفت: جوشش علمی خوبی در جهت استفاده از ظرفیت‌های این استان ایجاد شده است که این جهش در حوزه‎های دانشی مرهون حمایت‌ معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری است.

وی یادآورشد: یکی از نکات بارز این سازمان کارهای کاغذبازی است که در حوزه معاونت علمی و فناوری این معضل دیده نمی‌شود.

گراوند افزود: نهضت علمی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفسیر شده که فعالیت و افزایش شمار شرکت‌ها خود گواه این ادعا است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید