غلامعباس حسینی صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: از ۳۷ شهر استان بوشهر، ۳۶ شهر استان از نعمت گاز شهری برخوردار هستند که تعداد ۲۳۶ هزار و ۹۰۰ خانوار شهری را شمل میشود
وی افزود: ضریب نفوذ گاز طبیعی در سطح استان بوشهر ۹۸٫۷ دهم درصد است در حالی که از تعداد ۶۳۳ روستای استان ۳۵۸ روستا با ۸۵ هزار و ۱۵۷ خانوار و با ظریب نفوذ ۸۶ درصد استکه در پایان سال ۹۷ به ۹۵ درصد می رسیم .
ارسال حدود ۷۰ درصد گاز کشور از فازهای پارس جنوبی و پالایشگاه های فجر جم
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر تصریح کرد: مطالعه فنی و مهندسی و اجرای طرح های گازرسانی در کنار حفظ و نگهداری از شبکه ها و تاسیسات و ابنیه از جمله مهم ترین وظایف این شرکت است.
حسینی یادآور شد: حدود ۷۰ درصد گاز کشور از محل فازهای پارس جنوبی و پالایشگاه های فجر جم به کشور ارسال میشود که یکی از خواسته های مردم استان در یک دهه گذشته گازدارشدن بوده که با وجود بودجه محدود سالانه تلاشهای فراوانی طی هفت سال گذشته انجام شده است.
وی بیان کرد: در سال ۸۷ با ۳۴ نفر پرسنل در سطح استان بوشهر کار گازرسانی در استان بوشهر آغاز شد و تا امروز ۶ هزار کیلومتر شبکه در سطح این استان اجرا شده است که با وجود دستگاه های مختلف اداری و موانع مختلف برای اجرای لولهگذاری ، کارهای خوبی در زمان بسیار اندک انجام شد در حالی که خیلی استان ها با وجود این که گازرسانی از سال ۴۸ آغاز شده اما از استانداردهای ملی کمتر است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر عنوان کرد: ۱۷۰ هزار انشعاب با ۱۵۰ هزار مشترک در شهرهای استان بوشهر داریم و تنها شهری که تاکنون گازرسانی نشده خارگ است که دلیل آن نیز عدم وجود گاز ان جی ال است که این پروژه ان جی ال در حال انجام است و تا سه سال آینده امکان گازرسانی به خارک مهیا میشود.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ دولت مجوز گازدارکردن روستاها را بالغ کرد که ۴۹۰ روستا ی استان بوشهر تاکنون گازدار شده و ۴۴ روستا نیز در حال گازرسانی است که ۴۰ روستا تا پایان امسال و چهار روستا نیز تا پایان شش ماه سال آینده خواهیم بود که درصد نفوذ گازرسانی به ۹۵ درصد خواهد رسید که سه درصد هم از میانگین کشوری بالاتر است.
حسینی در خصوص پروژههای اجرایی در حوزه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: در سال گذشته ۲۲ هزار انشعاب و امسال ۲۵ هزار انشعاب برای استان از این محل پیشبینی شده بود که در سال گذشته ۲۴ هزار انشعاب انجام شد و امسال نیز به ۱۶ هزار انشعاب رسیده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر بیان کرد: تعدادی پروژه مهم اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت تعریف شده که گازرسانی به متانول کاوه با مدیریت وزارت صنعت و معدن به همراه گازرسانی به شرکت سیمان مند دشتی و مرغداریهای استان بوده است.
وی بیان کرد: گازرسانی به پروژه متانول کاوه با خط ۲۴ اینچ در دهه فجر سال گذشته به اتمام رسید و تا دو ماه آینده به تولید نهایی می رسد که با گازرسانی به این شرکت، و ایجاد زیرساختهای لازم، ۵ پروژه پتروشیمی میتوانند از این پتروشیمی استفاده کنند.
حسینی بیان کرد: از محل گازرسانی به ۵۶ مرغداری در سال گذشته ۱۳ میلیون لیتر گازوییل به ارزش ۱۷ میلیارد تومان صرفه جویی شده که هزینه گاز یک سوم این میزان است و امسال نیز ۱۰۰ مرغداری گازدار میشوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر گفت: یکی از مزایای این شرکت نسبت به سایر شرکتهای گازرسانی در استانهای دیگر کشور، موضوع فروش گاز است که در ۶ ماه اول امسال موفق شدهایم از باب فروش گاز، مقام دوم کشور را به دست بیاوریم در حالی که در سال گذشته رتبه چهارم کسب کردهایم.
درآمد ۲۲۰۰ میلیارد تومانی شرکت گاز بوشهر از فروش گاز
وی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال بعد از استان تهران که موفق به فروش شد دو هزار و چهارصد میلیارد تومان فروش گاز شده استان بوشهر توانسته با فروش ۱۲ هزار میلیارد مترمکعب گاز، دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان عایدی کسب کند که از این حیث رتبه دوم را کسب کرده است ضمن این که با قراردادهای جدید انجام شده میتواند تا سال ۱۴۰۰ با فروش ۳۵ میلیارد متر مکعب رتبه اول فروش گاز کشور را در دست بگیرد.
وی با اعلام این که ۹۹ درصد فروش گاز استان بوشهر در بخش صنعت بوده است، گفت: با توجه به توسعه منطقه صنعتی شمال استان بوشهر مجوز برداشت ۲۰ میلیون متر مکعب در روز دریافت کردهایم که این شرکت آمادگی دارد برای هر سرمایهگذار در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر، گاز ارایه دهد.
حسینی بیان کرد: اگر چه وظیفه اصلی شرکت گاز استان بوشهر،گازرسانی به شهرها، روستا و صنایع است اما با فروش خوبی که در سال ۹۲ با ۵۱ میلیارد تومان، سال ۹۳ با ۱۷۷ میلیارد تومان، سال ۹۴ با ۱۳۹ میلیارد تومان، سال گذشته با ۱۴۸ میلیارد تومان و امسال تاکنون ۳۵ میلیارد تومان توانستهایم از محل ارزش افزوده اعتبار خوبی در قبال این میران فروشها را به استان وارد کنیم که در قالب ارزش افزوده به به شهرداریهای استان پرداخت شده است .
وی با اشاره به فعالیتهای مناسب پژوهشی در شرکت گاز استان بوشهر تصریح کرد: ساخت لوله کامپوزیت به طول ۱۰۰ متر که در لولهگذاری پروژه دلوار برای فشار ۲۵۰ پی اس ای استفاده شده برای اولین بار در ساتان بوشهر ساخته شده و به نام این استان ثبت اختراعات شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر گفت: ساخت دستگاههایی با سنسورهای خاص با خطای کمتری از یک متر نشتیاب نقطه ای از دیگر اختراعات ثبت شده در شرکت گاز استان بوشهر برای اولین بار در کشور است که سبب شده میزان نشتیابهای گذشته را که در فضای حداقل پنجمتر بود را به حداقل کاهش دهد هر چند به دلیل مشکلاتی هنوز به تولید انبوه نرسیدند.
وی با اعلام بخشی از فعالیتهای روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، بیان کرد: روابط عمومی این شرکت در سال گذشته اقدام به اجرای یک طرح نظرسنجی از مشترکین کرد که با بازخورد مناسبی از مردم مواجه شدیم هرچند از ما خواسته شد که طرحهای نشویقی نیز برای مشترکین خوش حساب ارائه دهیم که به دلیل ساختار دولتیبودن قادر به این درخواست مردمی نیستیم.
حسینی ادامه داد : اما بنا به احترامی که برای افکار عمومی و مشترکین در شرکت قائل هستیم با رایزنی با یکی از بانکهای استان بوشهر، دههزار وام دو میلیون تومانی با کارمزد چهار درصد برای انشعاب داخلی منازل اختصاص یافت که تاکنون هشت هزار فقره وام بدون داشتن وثیقه چندان و صرفا با یک فقره سفته پرداخت شده و تا دو هزار خانوار دیگر نیز امکان پرداخت این تسهیلات وجود دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر عنوان کرد: کسب تندیس برترین جشنواره سرآمدی، کسب تندیس زرین مدیریت سبز در سطح کشور، کسب رتبه اول استان در جشنواره های شهید رجایی، کسب رتبه برتر روابط عمومی صنعت نفت، کسب گواهینامه جایزه مدیریت مالی ایران، شرکت پژوهشی برتر استانی و کسب رتبه برتر حراست وزارت نفت از جمله گوشه ای از افتخارات شرکت گاز استان بوشهر است.